16 Ιουν 2013

"Μη μας τα ζαλίζετε άλλο με την ΕΡΤ"

Αγαπητό taxalia,
μας έχετε κουράσει με τα άρθρα για το δήθεν κλείσιμο της ΕΡΤ, την στιγμή που δεν αφιερώσατε ούτε το ένα χιλιοστό της αρθρογραφίας σας, στα χιλιάδες κλεισίματα ίσης βαρύτητας για την κοινωνία ...
συνολικά. Ξέρετε, πριν από το δράμα για κάποιες εκατοντάδες ανθρώπων που θα απολυθούν (;), υπήρξαν χιλιάδες παρόμοια δράματα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, στα οποία όλοι κλείνατε τα μάτια. Αν θέλετε και αριθμητικά, οι 2.500 υπάλληλοι της ΕΡΤ, είναι το 1/500 των απολυμένων του ιδιωτικού τομέα. Εκεί όμως, κλείνατε τα μάτια.
Εμείς που απολυθήκαμε από μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού;

Με εκτίμηση, αλλά και πικρία
Ελένη Μανουσαρίδου,
απολυμένη του ιδιωτικού τομέα
elenimanousaridoy1973@yahoo.gr

σχόλιο taxalia:
Αγαπητή φίλη, μας αδικείτε κατάφωρα. Είμαστε από τις λίγες φωνές που αναδείξαμε το πρόβλημα του ιδιωτικού τομέα και κάναμε εχθρούς από το δημόσιο. Όμως, λόγω και της απεργίας των δημοσιογράφων, το θέμα της ΕΡΤ απασχολεί αρκετά τον κόσμο, οπότε δεν θα μπορούσαμε να το "κρύψουμε". Έχουμε δημοσιεύσει μόνο το 1/100 των άρθρων που μας έστειλαν για το θέμα, ακριβώς επειδή δεν θέλουμε να γινόμαστε μονόχνωτοι και κουραστικοί, αλλά είναι ένα μεγάλο θέμα, όπως και να το κάνουμε. Δείξτε κατανόηση και μη μας κατηγορείτε τόσο άδικα, για αδιαφορία στις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα (γράψαμε ακόμη και για τα ζαχαροπλαστεία Χατζή, την πίτσα Hut, τους απολυμένους στην coca cola , τις απολύσεις στο ΑΓΝΟ, στη χαρτοβιομηχανία Delica κλπ). Χιλιάδες άρθρα γράψαμε σχετικά, μην μας μπερδεύετε με κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους του πενηντάρικου. Εδώ γράφουν οι πολίτες για όλα.
δείτε μόνο αυτή την αφίσα που κάναμε πριν από μισό χρόνο>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη