24 Ιουν 2013

Να γιατί είχε θόρυβο μέσα στο ΑΠΘ !

όπως διαβάζω στις ιστοσελίδες αναρχικών,

είχανε πάρτυ μέσα στο ΑΠΘ, μέχρι τα ξημερώματα και γι αυτό δεν μπορούσαν να κοιμηθούν οι κακόμοιροι κάτοικοι της περιοχής, (αφού η ΕΛ.ΑΣ., παρά το ότι μπορεί, δεν μπαίνει μέσα στο Παν/μιο, χρειάζεται πολιτική κάλυψη και ουδέποτε την έχει). Αντίστοιχο πάρτυ είχε και στην Καμάρα https://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=45164 (η οποία πλέον αποτελεί ΑΒΑΤΟ για την αστυνομία, έχει ανέβει όλο το απλυταριό από την Ναυαρίνου στην Καμάρα και λυμαίνονται κανονικά την περιοχή).

Εκνευριζόταν λοιπόν οι κάτοικοι ... και στέλνουν εμαιλ στο ΤΑΧΑΛΙΑ αφού κράτος δεν υπάρχει.
Αρμόδιοι δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως Θεός, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε:
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1478685
http://antigeitonies.blogspot.gr/2013/06/blog-post_23.html?spref=fb
άλλοι αναρχικοί (καθαρόαιμοι πρεζάκηδες αυτοί), τους την έπεσαν με κύριο κίνητρο το ταμείο με τις εισπράξεις του πάρτυ και έτσι κατέληξαν μερικοί (από αυτούς που διοργάνωναν το πάρτυ-και συνεπώς θα έπαιρναν και τις εισπράξεις) στο νοσοκομείο και τώρα γκρινιάζουν μεταξύ τους!!!
ποιος είναι ο πιο κακός: αυτός που κλέβει τους φοιτητές με παράνομα εισητήρια στα πάρτυ ή αυτός που κλέβει τους κλέφτες;!!

Αυτά παθαίνεις όταν διοργανώνεις παράνομα πάρτυ και δεν αφήνεις τους κατοίκους ποτέ να κοιμηθούνε!
Κάποιος παππούς-γιαγιά θα τους καταράστηκε!

Είπαμε
υπάρχει Θεός.


ΥΓ. Ήταν πριν καμιά 20αριά χρόνια. Πρωτοετής φοιτητής Ιατρικής Θεσσαλονίκης, στρουμπουλούλης, μόλις είχε περάσει (18 ετών), περνούσε έξω από το ΑΧΕΠΑ. Το παιδί από το πολύ διάβασμα είχε γυαλιά με μεγάλη μυωπία. Του την πέφτουν 3 αναρχικοί από την κατάληψη στα λυόμενα του Παιδαγωγικού ο (ο ένας ιδιαίτερα ψηλός, χαρακτηριστικός τύπος, με κόκκινη μπλούζα).
Κλέβουν τα γυαλιά του φοιτητή, του παίρνουν και μερικά χρήματα και του λένε, αν θέλεις τα γυαλιά σου έρχεσαι σε 1 ώρα έξω από την βιβλιοθήκη να τα πάρεις μαζί με τόσα χρήματα.
Τα γυαλιά του φοιτητή ήταν ακριβά και τα χρειαζόταν άμεσα, οπότε ο φοιτητής αναγκάστηκε να συμβιβαστεί.

Λίγα χρόνια μετά, φοιτητές (κ μάλιστα αριστεριστές), πήγαν και ισοπέδωσαν τα λυόμενα της Καλών Τεχνών (μετά από αλλεπάλληλα κρούσματα βίας της συγκεκριμένης αναρχικής ομάδας που την έπεφτε σε όλους, έτσι για την πλάκα τους- και για να βγαίνει το χαρτζιλίκι. Μάλιστα είχαν βρει μέσα στον χώρο της κατάληψης και κλεμμένα φωτοτυπικά του Παν/μίου (έτσι προκύπτουν οι ωραίες αφίσες τις οποίες τυπώνουν οι αναρχικοί !!)
είπαμε
υπάρχει Θεός
μην το ξεχνάτε!!!

Μ.Σ.
τακτικός αναγνώστης του ΤΑΧΑΛΙΑ

Δολοφονική επίθεση εναντίον φοιτητών μέσα στο Α.Π.Θ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη