19 Ιουν 2013

«Ακίνητοι! Μην αναπνέετε!! Δεν θα ξαναναπνεύσετε!!!»

[αφιερωμένο 
α] στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού στο Δίστομο (το αίμα του στα κεφάλια των Ρουπακιώτη, Δένδια, Στουρνάρα) και 
β] στον ΕΛΛΗΝΑ οικονομολόγο που αφού δούλεψε επί χρόνια σε εξαγωγική εταιρεία, την οποίαν έκλεισαν τα μνημονιακά λαμόγια, δουλεύει τώρα ως...
ταξιτζής για να ζήσει την οικογένειά του - τον άκουσα χθες περί την 21:30 στον RealFM να κατεδαφίζει σε 2’ όλο το εργολαβοπολιτικό σύμπλεγμα]

Άρχισε και πάλι η υπόμνηση σκανδάλων που έστησαν αυτοί, οι οποίοι αποφασίζουν για το αν θα γίνουν φοβερές και τρομερές εκλογές, οι οποίες βλάπτουν τον λαό, όπως έχουν αποφανθεί όλοι πλην του ελληνικού λαού. Σειρά τώρα έχουν τα σκάνδαλα της ΕΡΤ.
Όπως στο πρόσφατο παρελθόν ανακοινώνονταν τα σκάνδαλα με τις μαϊμού-συντάξεις, προκειμένου να δικαιολογηθεί η περικοπή των γνήσιων συντάξεων. Όπως ο Ραγκούσης πυροβολούσε τους ταξιτζήδες που «εμπόδιζαν» την ανάπτυξη του τουρισμού κ.ο.κ., δήθεν για να απελευθερώσει το επάγγελμα του ταξιτζή. Να μην απαριθμώ τώρα όλα τα τερτίπια που σκαρφίζονταν οι πολιτικάντηδες για να διαιρέσουν τον λαό και να εφαρμόσουν την υποτελή στα ξένα συμφέροντα πολιτική τους εφαρμόζοντας τη γνωστή τακτική τής σαλαμοποίησης.
Και εν μέσω αυτού του ζόφου διαβάζω και στο ιστολόγιο τούτο σχόλια αναγνωστών εμπεριέχοντα ύβρεις τύπου «εαμοβούλγαρε», «νεοναζί, φασίστα, χρυσαυγίτη», «πασοκόμουτρο, παστόκε», «φασίστα, συριζαίε», «παλιοκομμούνι», «νεομαλάκα» κ.λπ. Θλίβομαι πραγματικά που μπορούν ακόμη και σήμερα συμπατριώτες μου να ανταλλάσσουν τέτοιους επιθετικούς προσδιορισμούς. Η πατρίδα βουλιάζει και εμείς περί άλλα τυρβάζουμε. Ποιός πιστεύει ότι το πρόβλημα της χώρας θα λυθεί από οποιοδήποτε από τα υφιστάμενα ή ιδρυόμενα από παλαιούς πολιτικούς κόμματα που το δημιούργησαν; Ποιος πολιτικός εμπνέει εμπιστοσύνη; Πόσο καλλίτερα θα μπορούσε το ΚΚΕ να αποψιλώσει τον Έλληνα από την ατομική ιδιοκτησία όσο τα κόμματα του Μνημονίου; Αν αύριο γίνουν εκλογές, με ποιο σκεπτικό θα ανεμίζει οποιοσδήποτε από εμάς τη μία ή την άλλη κομματική σημαία; Για να γίνει τί;

Η κ. Μέρκελ εξέφρασε τη στήριξή της στον κ. Σαμαρά, αλλά στηλίτευσε την αντιδημοκρατική στάση του Ερντογάν απέναντι στον τουρκικό λαό. Όταν η ΕΛ.ΑΣ. ξυλοκοπούσε τους Έλληνες διαδηλωτές και τους ψέκαζε με χημικά, η κ. Μέρκελ σιωπούσε.
Ο κ. Τράγκας μας πληροφορεί ότι οι ΗΠΑ δεν γουστάρουν τον Σαμαρά, εξ ου και δεν καλείται αυτός στον Λευκό Οίκο. Οργίσθηκαν, λέει, οι ΗΠΑνθρωποι, επειδή ο Σαμαράς δέχθηκε το alter ego του Πούτιν χωρίς καν διερμηνέα, όπερ έστι μεθερμηνευόμενον ότι αν υπήρχε διερμηνεύς, οι ΗΠΑ δεν θα οργίζονταν. Ο νοών νοήτω. Ο Καρατζαφύρερ μας ενημερώνει ότι ο Καμμένος παρακαλούσε τον αμερικανό πρέσβη να τον κάνει Υπουργό Εθνικής Αμύνης και δεν ακούω διάψευση-ροχάλα. Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει στα wikileaks για τις επισκέψεις υπουργών ή πρωτοκλασάτων κομματικών στελεχών στον αμερικανό πρέσβη, στον οποίον έδιναν αυτοί οι «πατριώτες» αναφορά χαρτί και καλαμάρι για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα, καρφώνοντας, μάλιστα, ο ένας τον άλλον. Μέχρι κι’ ο Απαπαπακωνσταντίνου επισκέφθηκε τούτες τις ημέρες τον αμερικανό πρέσβη [Τράγκας και πάλιν έφα], καθ’ ότι δεν είναι μόνον η εκτελεστική εξουσία βραχίων των ΗΠΑ.

Ο κ. Τσίπρας φαίνεται πως έχει στρογγυλέψει τις απόψεις του, ώστε να τον εναγκαλισθούν οι ΗΠΑ και να του δώσουν το χρίσμα. Οι χαρούλες που του έκαναν κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ λένε πολλά. Κι’ ο Καραμανλής είχε το χρίσμα, αλλά ακολούθησε ελληνική πολιτική και τη γλύτωσε με εκπαραθύρωση μόνον.

Ο κ. Αβραμόπουλος αποτελεί πάντοτε χρυσή εφεδρεία για τον θώκο του πρωθυπουργού κοινής αποδοχής της τρικωματικής όντας αποδεκτός και από Ουάσιγκτων. Ο κ. «τίποτα», όπως προσφυέστατα τον απεκάλεσε ο Πάγκαλος, ο οποίος λέει πού και πού και κάτι σωστό ανάμεσα στις χιλιάδες ασυναρτησίες που εκστομίζει. Ο κ. Αβραμόπουλος δεν έχει σκάνδαλα, λένε, στην πλάτη του. Και τα 15 εκ. tamiflu που αγόρασε για τον εμβολιασμό του ελληνικού λαού κατά του ιού ΗΝ1 που ήταν μία μούφα και επαρκούσε, η ποσότητα, για τον εμβολιασμό όλων των Βαλκανίων; Έτσι, για προδόρπιο! [ΣΗΜ: θυμήθηκα και το αλήστου μνήμης μνημονιακό νούμερο που ακούει στο όνομα Ξενογιαννακοπούλου, το οποίο εμβολιάσθηκε εις πανελλήνιον τηλεοπτικήν θέαν, για να μας πείσει ότι πρέπει να καταναλώσουμε τα εμβόλια του κ. Αβραμόπουλου, λες και δεν είμαστε αρκούντως ηλίθιοι, ώστε να μην έχουμε ανάγκη της προτροπής της].

Συμπέρασμα: και ο επόμενος και ο μεθεπόμενος πρωθυπουργός και ο διάδοχος αυτού κ.ο.κ. επιλέγεται ακόμη και σήμερα από τις Μεγάλες Δυνάμεις. 
Και η επίπλαστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία υποτάσσεται στα κελεύσματα του δοτού πρωθυπουργού για να μη χάσει τη θεσούλα και τα προνόμιά της. Κι’ εμείς; Τι κάνουμε εμείς; Πλακωνόμαστε μεταξύ μας για ιδεολογικές μαλακίες, ενώ γνωρίζουμε ότι δεν θα αλλάξει τίποτε, αντί να πλακωνόμαστε ποιος θα πρωτοστατήσει στην απελευθέρωση της πατρίδας. Ας το συνειδητοποιήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται: μια ζωή σκάνδαλα θα γεννώνται σ’ αυτόν τον τόπο, αφού η εξαγορά συνειδήσεων δεν γίνεται χωρίς χρήμα. Αυτή η εξαγορά σχηματίζει την εκάστοτε κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Και το χρήμα θα είναι πάντοτε δικό μας, όχι των ξένων.
Για σκεφτείτε το και πείτε μου αν είμαι συριζαίος, νεοδημοκράτης, χρυσαυγίτης, παστόκος ή κουκουές ή, έστω, μαλάκας εν τω μέσω της νυκτός.

Εν κατακλείδι: πολύ μου άρεσε που οι ειδήμονες άρχισαν να μαθαίνουν πολλαπλασιασμό: 2.500 απολυμένοι της ΕΡΤ επί 4 περίπου, λόγω εξαρτωμένων μελών, = 10.000 άνθρωποι στη δυστυχία. Επί τέλους, διότι εγώ είχα μείνει τόσον καιρό στο 1.500.000 απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα επί 4 περίπου= 6.000.000 άνθρωποι. Αλλά, βλέπεις, ο αριθμός 10.000 είναι απείρως μεγαλύτερος του αριθμού 6.000.000 κατά τα σύγχρονα μνημονιακά μαθηματικά.

Και κάτι άσχετο [;]: ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί τσαμπουκαλίδικα να χρησιμοποιεί την τεθωρακισμένη ΒMW που χρησιμοποιούσε, όταν ήταν υπουργός. Σιγά το σκάνδαλο ρε μπροστά σε όλες τις ασχήμιες και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο παληάνθρωπος!

Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλος του γιατρού Γωγούση

Υ.Γ. Αν ξαναδώ σχόλια ανταλλάσσοντα τέτοιους επιθετικούς προσδιορισμούς, θ’ αρχίσω να ψάχνω κάποιον απώτατο πρόγονό μου του Πελοποννησιακού πολέμου, εφ’ όσον, βεβαίως, υπερπηδήσω τα τεράστια εμπόδια που μου προβάλλουν οι κ.κ. Ρεπούση, Δραγώνα, Φραγκουδάκη, Γερουλάνος κ.λπ. Μόλις τον βρω, αν ήταν Αθηναίος, θα ψάξω να εντοπίσω έναν σύγχρονό του Λακεδαιμόνιο, θα αναζητήσω τον σημερινό απόγονο του τελευταίου και θα τον χαστουκίσω ή θα του πω «Λάκωνα, θυμάσαι που σε πλάκωνα;». Έτσι, θα έχω επιτελέσει εις το ακέραιον το πατριωτικό καθήκον μου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη