26 Ιουν 2013

Δείτε ποιός βουλευτής της Ν.Δ. θέλει να αποχωρήσει επειδή δεν έγινε Υπουργός!

Δυσαρεστημένος και εξοργισμένος είναι βουλευτής της Ν.Δ. με την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, να μην του δώσει κανένα υπουργείο ! Σύμφωνα με το "protothema.gr", ο...
πρώην αθλητής και Ολυμπιονίκης  Κώστας Κουκοδήμος,, ζήτησε εξηγήσεις, γι' αυτή την απόφαση του πρωθυπουργού.


«Ελα να σου εξηγήσω γιατί έμεινες εκτός κυβέρνησης» του είπε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Κώστας Μπούρας στο τηλέφωνο και ο κ. Κουκοδήμος τον επισκέφθηκε στο Μαξίμου.

Μετά τη μισάωρη συνάντησή τους, ο Κώστας Κουκοδήμος, ήταν ακόμα πιο οργισμένος. «Αρες μάρες κουκουνάρες μου είπε ο κ. Μπούρας» έλεγε. Οταν τον ρώτησαν τι του είπε ακριβώς ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Μου συνέστησε να κάνω υπομονή, θα έρθει η σειρά μου, αλλά δεν τον πίστεψα. Τέτοια έχω ακούσει πολλά. Θα αποφασίσω εάν θα μείνω ή θα φύγω, και αν φύγω θα πάω να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου Κατερίνης».

Νωρίτερα, έλεγε σε έντονο ύφος στο εντευκτήριο της Βουλής. «Δεν πρόκειται να μείνω, θα φύγω από τη ΝΔ» επαναλάμβανε συνεχώς. Μάλιστα κάποια στιγμή τον άκουσαν οι κ. Κουράκος και Μανώλης (που έφυγαν από τον Πάνο Καμμένο) και του πρότειναν να εισχωρήσει στο κόμμα τους: «Οταν λέω φεύγω, σημαίνει πως δεν πάω πουθενά».
................
Αυτά, που είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτά, γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και είναι αρκούντως προσβλητικά για τον ίδιο το βουλευτή. Έχουμε την εντύπωση ότι είναι μειωτικά για τον αθλητή βουλευτή και στοιχηματίζουμε ότι θα τα διαψεύσει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη