28 Ιουν 2013

Τελικά ήρθε ο Σόρος. Τα είπε (;) στα όρθια και με Μπουτάρη

Στο συνέδριο του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", βρέθηκε σήμερα το enfant gâté του καπιταλισμού, της τυρρανίας των τραπεζών, της ..
παγκοσμοιοποίησης, των ιδρυμάτων της συμμαχίας των πρόθυμων και τα λοιπά μπουμπούκια της διεθνούς τυρρανίας. Προεξάρχων καλεσμένος, ο -"δεν ξέρω τι ακριβώς δουλειά κάνω, τα αφεντικά μου οι Rothschilds μου δίνουν όσα λεφτά θέλω"- ο οποίος μίλησε για το «ρόλο της φιλανθρωπίας στο πλαίσιο μίας κοινωνίας πρόνοιας».

Όλοι αυτοί οι τύποι είναι υπεύθυνοι για τις διάφορες "φιλανθρωπίες" (όπως αυτή) στις χώρες οι οποίες δεν "συνεργάζονται" με τα απόλυτα αφεντικά του πλανήτη (τους Rothschilds δηλαδή) κι επιμένουν να έχουν ανεξάρτητες, δικές τους τράπεζες (αυτό επισύρει ποινή θανάτου από τους ιδιοκτήτες του πλανήτη Rothschilds).

Στο συνέδριο ήταν φυσικά και ο συνεπής εθνομηδενιστής Δήμαρχος Θεσσαλονίκης (με δυό-τρείς ακόμη δικούς του, που ήθελαν να δουν και να μυρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που ορίζουν τις τύχες του κόσμου), τον οποίο ο Σόρος έχει στο καρνέ του (με τα τηλέφωνα), αφού τον είχε βάλει πριν από 15 χρόνια στο πρώτο Δ.Σ. του "ιδρύματος" CDRSEE που είχε στήσει στα Βαλκάνια για να τα κάνει άνω-κάτω.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, συναντήθηκαν για πολύ λίγο στα όρθια, αφού ο μπαρμπα-Σόρος την έκανε νωρίς νωρίς, μόλις τελείωσε το λόγο του. Θα ζήσει μερικές δεκαετίες ακόμη (αυτοί  οι killers πεθαίνουν συνήθως μετά τα 95), αλλά δεν παύει να είναι 83 κι έχει και συζυγικές υποχρεώσεις με την 41χρονη σύζυγό του Ταμίκο Μπόλτον....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη