8 Ιουλ 2013

Μια μέρα όπως όλες οι ημέρες, σε μια πολυσύχναστη ελληνική παραλία

(Τα γραφόμενα παρακάτω αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχουν με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα – όποιος το πίστεψε το πίστεψε)
Μία μόλις ημέρα μετά από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας τα αποτελέσματα είναι ορατά. 
Παραλία Λεπτοκαρυάς. Δείτε το φωτορεπορτάζ:


Παράνομο μασάζ (παρεμπιπτόντως κοστίζει 25 ευρουλάκια μαύρα κατάμαυρα και εσείς φίλοι φυσιοθεραπευτές τον ...πούλο)


Οι παράνομοι πήγαιναν και ερχόντουσαν πουλώντας ρούχα, παπούτσια, χαϊμαλιά, ομπρέλες, παιχνίδια, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, φακούς και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σας.


Αλήθεια με τι μούτρα θα πηγαίνεις τώρα στα καταστήματα και θα ζητάς ΦΠΑ και άλλες ιστορίες; Α ξέχασα. Εσείς πλέον φοβάστε να κυκλοφορήσετε χωρίς τρεις διμοιρίες από ΜΑΤ να σας προστατεύουν. Αν κάνατε καλά τη δουλειά σας δε θα χρειαζόσασταν ούτε έναν. Εμπρός καλοί μου καταστηματάρχες κλείστε τα μαγαζιά σας και βγείτε και εσείς παράνομοι. Δε θα έχετε να πληρώνετε ούτε ΦΠΑ, ενοίκια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κοινόχρηστα, ασφαλιστικές εισφορές, υπαλλήλους, ΙΚΑ, ΣΥΚΑ και κάθε λογής χαράτσι που σκέφτονται οι γενιές της μεταπολίτευσης. Πουλώντας 2-3 παπουτσάκια, μερικά ρολογάκια και καμιά 2-3 γυαλιά ηλίου βγήκε το μεροκαματάκι. Και θα παίρνετε και κανα επίδομα αλληλεγγύης γιατί δε θα έχετε εισόδημα και θα έχετε και δωρεάν περίθαλψη ως άποροι. Καλό έτσι ; Για σκεφτείτε το.



Φυσικά και οι φίλοι ΑΜΕΑ θα πρέπει να ξεχάσουν τις θέσεις στάθμευσής τους καθώς η τροχαία δε προλαβαίνει να αστυνομεύει καθώς είναι απασχολημένοι να ανοίγει δρόμο στους τροικανούς που συμπεριφέρονται σαν τοποτηρητές της υψηλής πύλης. Αλήθεια Κυριάκο αν σας ζητήσουν να σας τον ακουμπήσουν θα μπείτε σε διαπραγμάτευση σκληρή με κόκκινες γραμμές όπως ως τώρα ή απλά θα σκύψετε;















Ήταν αμέτρητοι όπως σε κάθε πόλη και σε κάθε παραλία αλλά πρέπει να έπεσε σύρμα και να βγήκαν όλοι. Περνούσαν ανα δευτερόλεπτα.
Και σε όσους στάζουν χολή (ότι καλά κάνουν και απολύουν και δρόμο οι βυσματίες κ.λ.π.) έχω να πω τα εξής. Οι Δημοτικοί αστυνομικοί τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια έχουν μπει όλοι μα όλοι με ΑΣΕΠ. Το πιστεύετε δε το πιστεύετε αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει ειδικά από Δήμους που προσέλαβαν προσωπικό πριν μπει το κριτήριο της εντοπιότητας όπου το 70-80% του προσωπικού είναι δημότες άλλων δήμων, πολλές φορές και άλλων περιοχών της Ελλάδας κάτι που σημαίνει ότι πελατειακές σχέσεις μεταξύ Δημάρχων και προσληφθέντων δεν υπήρξαν. Τη στιγμή που υπάρχει έλεγχος από το ΑΣΕΠ δε νομίζω ότι κάποιος υπάλληλος θα έκανε το χατίρι του Δημάρχου και να αλλάξει σειρά μοριοδοτήσεων και να κινδυνέψει με μηνύσεις τη στιγμή που θα ακολουθούσαν ενστάσεις και έλεγχοι.
Κάποιοι με πλαστά πτυχία όντως υπήρξαν αλλά εκεί υπάρχει το αδίκημα της πλαστογραφίας και είναι δουλειά της δικαιοσύνης να επιληφθεί, όπως και έχει γίνει.
Θέλετε μια Ελλάδα όπως των φωτογραφιών; Βγείτε μια βόλτα στη Τσιμισκή και στην παραλία στη Θεσσαλονίκη σήμερα και δε θα μπορείτε να περπατήσετε ανάμεσα από τους μαύρους. Για τις διπλοτριπλοσειρές και τις πιάτσες ΤΑΞΙ θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Θέλετε μια χώρα μπανανία; Όπου ο καθένας θα βάζει όσα τραπεζάκια γουστάρει όπου θέλει; Θέλετε μια χώρα όπου για να δεις κάποιον να εφαρμόζει το νόμο θα πρέπει να περιμένεις να περάσει από εκεί κανας πολιτικός; Θέλεις τις ράμπες ΑΜΕΑ (για όσους δε ξέρουν είναι οι διαβάσεις στις γωνίες των δρόμων όπου οι ανάπηροι περνάνε με τα καροτσάκια τους και τις χρησιμοποιούν και οι μαμάδες με τα παιδάκια στα καροτσάκια) μονίμως κλειστές για δυο λεπτά και άμα έρθει κανένας ανάπηρος θα περιμένει και λιγάκι δεν έγινε και τίποτα; Θέλεις να πουλάει ο μαύρος τσάντες και παπούτσια έξω από το κατάστημα των ίδιων ειδών και ο ιδιοκτήτης να τραβάει να μαλλιά του;
Πιστεύεις ρε Κυριάκο ότι θα βελτιωθεί η Ελλάδα με αυτή την κίνηση; Πιστεύεις ότι θα αυξηθούν τα έσοδα των μαγαζιών και θα σας δώσουν ΦΠΑ όταν το παραεμπόριο θα γιγαντωθεί; Μαζί με τον Αντώνη το σκεφτήκατε ή ήταν ιδέα του Παυλάκη (Paul εις την βαρβαρικήν) που ως τώρα ό,τι ιδέα είχε έστειλε την ανεργία στο 28%, στη φτώχεια εκατομμύρια και στην αυτοκτονία χιλιάδες; Αλλά τι ψάχνουμε. Εδώ υπάρχουν σημαίνοντα πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας που ξεχνάνε να δηλώσουν κάτι εκατομμύρια ευρώ στη φορολογική τους δήλωση λες και είναι το δεκάευρω που ξέχασαν στην καλή τη τσάντα που παίρνουν στους γάμους τρεις φορές το χρόνο. (μούμπλε μούμπλε σου θυμίζει κάτι αυτό;). Αλλά βρίσκετε ένα λαό που ξεχνάει τα πάντα μετά από 24 ώρες. Μην ανησυχείτε όμως στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές θα δείτε κάτι ποσοστά κάποιων κομμάτων και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας και βάζω στοίχημα ότι τότε ως δια μαγείας θα μας πείτε ότι τα πάντα έχουν φτιάξει και θα αρχίσετε την παροχολογία γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα φύγετε με ελικόπτερο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη