10 Ιουλ 2013

Αχαϊα: Σκότωσε στο ξύλο το βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη !

"Έκλαιγε πολύ και το χτύπησα για να ησυχάσει", είπε στους αστυνομικούς η θεότρελη παιδοκτόνος (που όμως είχε 3 παιδιά.....)
Σοκ προκαλεί ο τραγικός θάνατος ενός βρέφους τριών μηνών στο Αλεποχώρι Αχαΐας, το οποίο φέρεται να χτύπησε η μητέρα του και αφού...
κατέληξε το έβαλε στο ψυγείο.
Η 31χρονη συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, μετά από σχετικό ένταλμα του ανακριτή Πατρών, και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών .
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, αφού πρώτα χτύπησε το περασμένο Σάββατο το αγοράκι με τα χέρια της, το πέταξε στο παρκοκρέβατο, στο οποίο δεν υπήρχε στρώμα. Έπειτα από κάποιες ώρες το βρέφος κατέληξε, καθώς η 31χρονη δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια.
Στη συνέχεια, τοποθέτησε το βρέφος στο ψυγείο, που βρίσκεται στην αποθήκη, και το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε την Τρίτη το απόγευμα, όταν επέστρεψε στο σπίτι ο σύντροφός της.
Η 31χρονη έχει και άλλα παιδιά, την φροντίδα των οποίων αναμένεται να αναλάβει κοινωνική υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου Θάνος Καρπής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είχαν διαπιστώσει πως πρόκειται για μια προβληματική οικογένεια που ζούσε απομονωμένη στην άκρη του χωριού με αποτέλεσμα προ έτους να έχει ζητηθεί να παρέμβει κοινωνική λειτουργός.

Η κοινωνική λειτουργός ήρθε, όμως δέχθηκε απειλές και αποχώρησε, όπως και η κοπέλα από το Βοήθεια στο Σπίτι που την συνόδευσε. Λίγο καιρό μετά, είχε επιχειρηθεί να πάρουν τα άλλα δύο παιδιά στο Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και πάλι είχαν επιτεθεί και τους είχαν απειλήσει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη