29 Ιουλ 2013

Μεγάλε, μας έκανες κεφάλι με τις σίτες σου

Αηδία κατάντησε η καταιγιστική διαφήμιση της "έξυπνης" σίτας από τα Κανάλια!
Ακόμα και ηλεκτρομαγνητική εκπομπή κάνει ..
η...κουνουπιέρα σύμφωνα με τον έμπορο!
500 φορές την μέρα, όποιο σταθμό και να επιλέξεις στη τηλεόραση, μετά από λίγα λεπτά είσαι υποχρεωμένος (για πολλά λεπτά) να παρακολουθήσεις τον εκνευριστικό τύπο να διαφημίζει τις μαγικές (εκτός από παν-έξυπνες) σίτες που θα μας σώσουν από τα κουνούπια του δυτικού Νείλου (η να σπάσεις την τηλεόραση). 
Η...φάτσα είναι γνωστή από τις προηγούμενες χρονιές που μας είχε τρελάνει με τις μαγικές και εξ ίσου άχρηστες συσκευές (όπως καθυστερημένα αποφάνθηκε η Γραμματεία του Καταναλωτή) που θα έδιωχναν τα κουνούπια.

Με περίσσιο θράσος, μια και ο Σκορδάς (του Υπ.Εμπορίου) φαίνεται να τον συμπαθεί και να τον αφήνει να μας κοροϊδεύει, τσιρίζει να προλάβουμε την υπερπροσφορά (από τάχα μου 79 ευρώ το σετ, μόνο 24, και δώρο ρολόι αγνώστου κατασκευαστή, αλλά αδιάβροχο (στα 30 μέτρα μακρυά από τη θάλασσα).
Στο αστείες οδηγίες χρήσης ο μάγκας (που μας θεωρεί μακάκες σαν τους αρμόδιους που του κάνουν πλάτες), προειδοποιεί τα θύματά του-πελάτες , να προσέχουν γιατί η σίτα πιθανόν να ...εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική εκπομπή!

Έλεος...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη