3 Ιουλ 2013

…ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

Καλά βρε συνέλληνες, μυαλό δεν θα βάλουμε ποτέ;;;
Από το πρωί διαβάζω και βλέπω σε VIDEO ζωντανά , τους ανταποκριτές των διαφόρων καναλιών να περιγράφουν  από τον τόπο του χθεσινού μακελειού  (περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας)  λεπτομέρειες  του επεισοδίου.

του Βλάση Γωγούση


Ως γνωστόν , στην τοποθεσία αυτή σκοτώθηκαν   σε ανταλλαγή πυρών 2 από τους 5 δραπέτες κακοποιούς  των φυλακών Τρικάλων .

 ¨Και ενώ   δεν φαίνεται δυνατή η απλή σύλληψη των υπολοίπων,  ( αφού όλοι τους είναι της σχολής "δεν θα με πιάσετε ζωντανό ποτέ, ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε") ,  έβλεπα σε όλα τα VIDEO  2-3  αστυνομικούς να κυκλοφορούν  αμέριμνοι  στον τόπο του μακελειού σαν…..τουρίστες.
Με απλή φανέλα , ασκεπείς και .. άοπλοι  !!

Δεν είναι δυνατόν βέβαια να πιστέψω πως αυτοί οι άνδρες ανήκουν στις ειδικές δυνάμεις που συνέρρευσαν απ` όλη τη χώρα ( Ε.Κ.Α.Μ., αντιτρομοκρατική κ.α. ) , ούτε και ότι στον ίδιο τόπο του μακελειού  μπορεί να εμφανισθούν και να ξαναθερίσουν οι εναπομείναντες ( 3) ζωντανοί κακοποιοί .
 ¨Οποιοι και νάναι όμως οι ...επισκέπτες αστυνομικοί , θάπρεπε  - από την ώρα που περιφέρονται σε επικίνδυνη περιοχή -   να φοράνε αλεξίσφαιρο γιλέκο, πολεμικό κράνος , να κρατούν στα χέρια ένα αυτόματο  , νάχουν στη μέση κρεμασμένη μια χειροβομβίδα και –καλού – κακού  ( κρεμασμένο απ` τον ώμο σε ειδική θήκη) ένα περίστροφο ή ένα πιστόλι.

 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κάνουν ούτε ένα βήμα αμέριμνο, τουναντίον πρέπει να περπατούν με ιδιαίτερη  προσοχή , έχοντας προτεταμένο το αυτόματο και με το  ΔΑΧΤΥΛΟ στη ΣΚΑΝΔΑΛΗ !!
Ναι , μη γελάτε, σας μιλάει ένας άνθρωπος, εγώ, που υπηρέτησα σε Ειδικές Δυνάμεις σε εμπόλεμη ζώνη  επί 30 μήνες και ξέρω καλύτερα απ` τον καθένα πως η ΜΗ τήρηση των κανόνων που μόλις σας περιέγραψα ενδέχεται να αποβεί μοιραία για  κάποιους απ` τους αστυνομικούς.
 Και μην ξεχνάτε πως τα ανθρωπόμορφα και αδίστακτα αυτά τέρατα  έκλεισαν πρόσφατα δυό σπίτια στέλνοντας στον άλλο κόσμο τον Υπαρχιφύλακα Γιώργο Ανδριτσόπουλο και την 25χρονη Κατερίνα  Ζώγαλη .


 Νάχετε την αγάπη μου

Δρ Βλάσης Γωγούσης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη