24 Ιουλ 2013

Πρόταση για την επόμενη διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή

Παρακολουθώντας όλα αυτά τα τραγελαφικά σήμερα, θα ήθελα κι εγώ στο πνεύμα των ημερών να κάνω μια πρόταση στην Χρυσή Αυγή αναφορικά με την επιλογή του τόπου της επόμενης διανομής..
τροφίμων.
Κάθε Τετάρτη στην οδό Φυλής και κάθε Σάββατο στην οδό Μιχαήλ Βόδα διεξάγονται λαϊκές αγορές. Κάθε Τετάρτη και κάθε Σάββατο έχουμε το ίδιο φαινόμενο. Μετά τη λήξη των λαϊκών αγορών (πολλές φορές και κατά τη διάρκεια) παίρνουν τη σκυτάλη οι λεγόμενες παραλαϊκές με στίφη αλλοδαπών να καταλαμβάνουν τους εν λόγω δρόμους πουλώντας την «πραμάτεια» τους.
Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των κατοίκων προς την Πολιτεία για την εξάλειψη του φαινομένου το οποίο βάζει σε κίνδυνο εκτός όλων των άλλων και την δημόσια υγεία, η Πολιτεία κωφεύει. Συν τοις άλλοις είχε τη φαεινή ιδέα να καταργήσει τη δημοτική αστυνομία η οποία ήταν η μόνη που προσπαθούσε να βοηθήσει την περιοχή.

Η πρότασή μου είναι, η Χρυσή Αυγή εκ περιτροπής κάθε Τετάρτη στην οδό Φυλής και κάθε Σάββατο στην οδό Μιχαήλ Βόδα, να δηλώνει την πρόθεσή της για διανομή τροφίμων μετά τη λήξη της λαϊκής.
Η πρόθεση και μόνον, κατά τη γνώμη μου, θα επιφέρει το ποθητό για όλους τους κατοίκους αποτέλεσμα. Η Πολιτεία μέσω της ΕΛΑΣ θα αποκλείει κάθε φορά όλη την περιοχή. Έτσι, θέλοντας και μη η περιοχή έστω και «εξ αντανακλάσεως» θα σωθεί.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη