31 Ιουλ 2013

Ευχαριστήριο για τη "Βιοκλινική"

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές και ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκης πρώην ΓΑΛΗΝΟΣ που ..
ανέλαβε και έφερε επιτυχώς εις πέρας τις τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η μητέρα μου Αλεξάνδρα Τοτοκώτση χήρα Μαργαρίτη , από τις 31 Δεκεμβρίου 2012 έως τις 22 Ιουλίου 2013.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους εφημερεύοντες στα επείγοντα, τα στελέχη της εντατικής, τους γιατρούς ,τις νοσηλεύτριες, οδηγούς ,τραυματιοφορείς, υπεύθυνες υποδοχής, ταμείου, βοηθητικό και τεχνικό προσωπικό , καθώς και όσους αφανείς ήρωες προσέφεραν την φροντίδα ,την αγάπη τους , το ενδιαφέρον , τις γνώσεις και την έννοια τους για να μπορέσει η μάνα μου να ζήσει. Δεν θέλω να αδικήσω κάποιους , γι’ αυτό και δεν αναγράφω ονόματα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στον χειρουργό – άνθρωπο κ. Ζαν Τζέχα ο οποίος γύρισε από τον θάνατο την μάνα μου. Δεν την άφησε στην τύχη της , την σεβάστηκε και με τη στενή παρακολούθηση και τη σωστή καθοδήγηση πέρασε σχεδόν μισός χρόνος και παρόλη την ταλαιπωρία και την μεγάλη ηλικία της είναι ζωντανή και παλεύει , αξιοποιώντας ο,τι δυνατότητα παράτασης χρόνου ζωής μάς δίδει η επιστήμη .Η πίστη, η υπομονή και οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση την ώρα της ανάγκης έκαναν το θαύμα.

Φιλικά
Αθηνά Μ. Τοτοκώτση
Γενική Γραμματέας
Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη