18 Ιουλ 2013

Υπάρχει και τραβεστί "επιτροπή κατοίκων";

Καλώς τα παιδιά κι ας άργησαν…
Εμφανίστηκε σήμερα 18 Ιουλίου 2013, μια «τραβεστί» Επιτροπή Κατοίκων ...
Αγγελοπούλου-Πλ. Βικτωρίας κλέβοντας ένα κείμενο σχετικά με την γκετοποίηση της Αθήνας, το οποίο είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο από εμάς στις 28 Ιουνίου 2013. Αλλάζοντας κάποιες λέξεις έδωσαν στο κείμενο το ακριβώς αντίθετο νόημα κατηγορώντας ως συνήθως άπαντες ως φασίστες, ρατσιστές, ξενοφοβικούς κτλ.
Προφανώς, εδώ και καιρό προσπαθούν κάποιοι «γνωστοί-άγνωστοι» να συντάξουν ένα κείμενο. Ένα απλό κείμενο για να διατρανώσουν τις «απόψεις» τους. Μάταια! Δεν μπορούσαν να σταυρώσουν μια ορθή πρόταση. Πάνω από δύο λέξεις ήταν προφανώς Γολγοθάς για αυτούς. Το μόνο που κατάφερναν ήταν κάποιες άναρθρες κραυγές. Αλλά δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούσε κανείς άλλος να τους καταλάβει παρά μόνον οι όμοιοί τους.
Τελικά το πήραν απόφαση. «Αφού είμαστε τόσο στόκοι και δεν τα καταφέρνουμε θα πάρουμε κάτι έτοιμο και θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε στα μέτρα μας.» Συγκεντρώθηκαν λοιπόν τα καλύτερα «μυαλά» και κατάφεραν μετά από επίπονη προσπάθεια σχεδόν ενός μηνός να αλλάξουν κάποιες λέξεις σε ένα έτοιμο κείμενο. «Αυτό ήταν! Τώρα είμαστε έτοιμοι να επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο», σκέφτηκαν!
Αυτοί λοιπόν που οικειοποιήθηκαν το κείμενό μας και την υπογραφή μας είναι πληρωμένοι «αλληλέγγυοι», συμμοριτάκια, φίλοι των δουλεμπόρων, που ουσιαστικά ποσώς κόπτονται για αυτούς στους οποίους δήθεν στέκονται αλληλέγγυοι. Σίγουρα πάντως καμμία σχέση δεν έχουν με την περιοχή και τους κατοίκους της.
Τουλάχιστον, τους «ευχαριστούμε» που συμφωνούν μαζί μας στο θέμα της μη μεταφοράς της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Τους ευχόμαστε να τα καταφέρουν καλύτερα την επόμενη φορά και να μπορέσουν να συντάξουν κάτι δικό τους. Εάν πάλι δουν ότι δεν τα καταφέρνουν, εδώ είμαστε να τους «εμπνεύσουμε» με ένα νέο μας κείμενο.
ΥΓ. Φιλική συμβουλή. Αφού από μυαλό… δεν… ρωτήστε κάποιον άλλο και δημιουργήστε μια δικιά σας ταυτότητα. Το μόνο που καταφέρνετε χρησιμοποιώντας την υπογραφή και τα κείμενά μας είναι να γίνεστε ρεζίλι.

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλ. Βικτωρίας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη