31 Ιουλ 2013

Και στην επαρχία γίνεται δουλειά !

Γράφει ο αναγνώστης: Μέσα από το πάντα φιλόξενο blog σας θα ήθελα να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία από το κέντρο ...
αποκατάστασης « ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» που εδρεύει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους συνεργάτες που απασχολούνται εκεί.

Πρίν από ένα μήνα χρειάστηκε να διακομιστεί ο πατέρας μου ηλικίας 82 ετών με ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο στο συγκεκριμένο κέντρο προκειμένου να του παραχθεί εξειδικευμένη βοήθεια στο πρόβλημά του. Αυτό που αντιμετωπίσαμε ήταν ένα πολύ ανθρώπινο, ευχάριστο, καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον. Το κέντρο είναι πλήρως εξοπλσμένο με όλα τα μέσα που χρειάζονται για την άρτια και αποτελεσματική θεραπεία και αποθεραπεία ανθρώπων με αντίστοιχα και όχι μόνο προβλήματα. Οι χώροι είναι μεγάλοι, καθαροί, προσεγμένοι και δεν θυμίζουν σε τίποτα νοσοκομειακό περιβάλλον. Το προσωπικό που μας υποδέχτηκε και ανέλαβε τον πατέρα μου φρόντισε από την πρώτη κιόλας στιγμή να τον κάνει να νιώσει ευχάριστα στο χώρο. Η ευγένεια και η υπομονή είναι κύρια χαρακτηριστικά όλων των συνεργατών του κέντρου. Η γενική διευθύντρια, οι θεράποντες ιατροί, οι φυσικοθεραπευτές και το νοσηλευτικό προσωπικό έσκυψαν πάνω από το πρόβλημά μας. 

Με την ικανότητά τους αλλά και με την καλή τους συμπεριφορά κέρδισαν την εμπιστοσύνη του πατέρα μου αλλά και όλης μου της οικογένειας κάτι που στήριξε και υποστήριξε τον ίδιο σωματικά και ψυχολογικά σε αυτή την κατάσταση στην οποία δυστυχώς περιήλθε. Ήδη μέσα σε ένα μήνα, μετά από σκληρή και επίπονη δουλειά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και με τη συνεχή φροντίδα του κέντρου ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Όλα αυτά του παρέχονται χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση καθώς καλύπτονται πλήρως από το ταμείο του . Το κέντρο μας έδωσε ελπίδα από την πρώτη στιγμή και τώρα πια περιμένουμε ότι με πολύ προσπάθεια και υπομονή απο όλους μας θα είμαστε σε θέση να ξαναδούμε τον πατέρα μας στην κατάσταση που ήταν πρν από το εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρόλες τις αρχικές αμφιβολίες μας για την ικανότητα ενός επαρχιακού κέντρου τώρα είμαι σε θέση να πω ότι έχω διαψευσθεί πλήρως και θεωρώ, μετά από μια σύντομη έρευνα, ότι το συγκεκριμένο κέντρο είναι ανώτερο από πολλά άλλα που βρίσκονται τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. 

Ένα μεγάλο και ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους εργάζονται και δίνουν το κάτι παραπάνω ώστε να προσφέρουν τόσο καλές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανθρώπους που τις έχουν τόσο ανάγκη.

Λάμπρος Βλάχος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη