23 Ιουλ 2013

Εξάρα ΠΑΟΚ για ...ζέσταμα

Εκπληκτική -για τα δεδομένα της εποχής- εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, που συνέτριψε 6-0 τη Νις στην Τούμπα, στην πρόβα ενόψει των αγώνων με τη Μέταλιστ!
Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν:

Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Κατσουράνης, Βίτορ (84' Κατσικάς), Λίνο (72' Σπυρόπουλος), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Τζιόλης (84' Κάτσε), Βούκιτς (62' Λόρενς), Γεωργιάδης (72' Ολίσε), Λούκας, Σαλπιγγίδης (76' Νέτσιντ).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι δημιουργώντας την πρώτη φάση του αγώνα με την κεφαλιά του Κατσουράνη στο 6' όπου μπλόκαρε ο Οσπίνα, ενώ λίγο αργότερα ο αντίπαλος πορτιέρο απέκρουσε με γροθιές το επικίνδυνο φάουλ του Λίνο. Στη συνέχεια η Νις ισορόπησε το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει τον "Δικέφαλο".
Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ θα άνοιγε το σκορ, έπειτα από σέντρα του πολύ κινητικού Γεωργιάδη από τα δεξιά, και αυτογκόλ του Πιέλ, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί μετά το γκολ, και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Λούκας και Κίτσιου λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει "φουριόζος" και στο 54' να διπλασιάζει τα τέρματά του, με το Γεωργιάδη να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Νις στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Παρά το 2-0 οι παίκτες του "Δικεφάλου" δεν επαναπάυτηκαν και απείλησαν και πάλι με τον Κίτσιου να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.
Η είσοδος του Αθανασιάδη έφερε άλλο "αέρα" στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ ο οποίος έκανε τη δουλειά του (και με το παραπάνω), πετυχαίνοντας χατ τρικ μέσα σε 7 λεπτά! Αρχικά στο 75' με πλασέ έπειτα από σέντρα του Σαλπιγγίδη, και με ωραία σουτ στο 77' και στο 81'.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κατσικάς στο 89' με ωραία κεφαλιά, ζεσταίνοντας τους φίλους του ΠΑΟΚ ενόψει Μέταλιστ.

sport.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη