26 Αυγ 2013

Είδηση σοκ: γυναίκα έμεινε έγκυος από ταινία 3D

Αυτή λευκή, ο άντρας της λευκός, αλλά το παιδάκι μαυράκι. Γίνεται; Στο ιντερνετ, όλα γίνονται.
Όσο τρελό και αν σας φαίνεται, μία γυναίκα ισχυρίζεται πως έμεινε έγκυος και γέννησε τελικά ένα μελαμψό παιδάκι, εξαιτίας μίας ταινίας 3D. Η Τζένιφερ Στιούαρτ είναι παντρεμένη με τον Έρικ Τζόνσον, o ....
oποίος και υπηρετούσε έναν χρόνο σε στρατιωτική βάση στο Ιράκ.

Μόλις επέστρεψε, ο λευκός Έρικ βρήκε την επίσης λευκή σύζυγό του αγκαλιά με το μαύρο τους παιδάκι το οποίο εκείνη του εξήγησε ότι συνέλαβε παρακολουθώντας ταινία σε 3D.

«Δεν βρίσκω τον λόγο να μην την πιστέψω, αφού τα 3D φιλμ είναι πολύ αληθοφανή. Σήμερα με την τεχνολογία όλα είναι δυνατά», δήλωσε, αναγνωρίζοντας το παιδί ως δικό του.

«Έναν μήνα αφότου είδα την ταινία, ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Θα κάνω μήνυση στον κινηματογράφο και στους παραγωγούς. Ευτυχώς ο σύζυγός μου με πιστεύει. Θα μπορούσε να έχει καταστρέψει τον γάμο μου, αλλά ξέρει ότι του είμαι πιστή», δήλωσε η πιστή σύζυγος και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο.
..................
.................
Φυσικά πρόκειται για μια ακόμη μούφα, που πρωτοσημοσιεύθηκε το 2010 στο Βραζιλιάνικο σατιρικό site Sensaconalista, καμία γυναίκα δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο, ούτε κανένας στρατιωτικός Ερικ Τζόνσον, που υπηρέτησε στο Ιράκ υπάρχει....


αλλά αυτό δεν εμπόδισε το ...έγκυρο Queen.gr (http://www.queen.gr/SYMBAINEI-STON-KOSMO/item/80774-eidisi-sok-gynaika-ypostirizei-pos-emeine-egkyos-apo-tainia-3d) και άλλα sites που ψάχνουν λυσσαγμένα το πιασάρικο θέμα, να "ανακαλύψει" τώρα, 3 χρόνια μετά την "είδηση" και να τσιμπήσει στη μούφα που του πάσσαραν.


την "ειδησάρα" φρόντισαν να αναπαράξουν 32.000 ελληνικά sites μέσα σε δυό ώρες...

αλλά ευτυχώς, υπάρχουν και σοβαροί χρήστες του διαδικτύου...


δείτε και: Προσοχή: Δείτε τι κρύβει ο πάτος της οδοντόκρεμάς σας !


taxalia.blogspot.com / 26-8-2013
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη