23 Αυγ 2013

Θεσσαλονίκη: Παραμένει στην εντατική η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Νίκη Τσακιρίδου!

Οι συγγενείς της μπασκετμπολίστριας του ΠΑΟΚ, είναι περισσότερο αισιόδοξοι από το απόγευμα, μετά τα όσα τους είπαν οι θεράποντες γιατροί…


Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται σε καταστολή, μετά από τροχαίο ατύχημα, η 23χρονη παίκτρια του ΠΑΟΚ, Νίκη Τσακιρίδου.

Η ζωή της, αν και η κατάστασή της παραμένει σοβαρή, εκτιμάται από σήμερα πως έχει πάψει να διατρέχει κίνδυνο, καθώς άρχισε να ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα που δέχεται.

Το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση, απευθύνοντας έκκληση σε όσους μπορούν να προστρέξουν να δώσουν αίμα για την αθλήτρια Νίκη Τσακιρίδου. (Πληροφορίες στον κ. Βασίλη Αγγελίδη, στο 6977838724)


Το ατύχημα της Τσακιρίδου συνέβη την περασμένη Δευτέρα στη Λήμνο, όπου έκανε διακοπές, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και το οποίο οδηγούσε φίλη της, συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της, όπως και ο ΠΑΟΚ, μέσω του εφόρου του γυναικείου τμήματος, Βασίλη Αγγελίδη.

Στον «Δικέφαλο» εντάχθηκε για τη νέα σεζόν με δανεισμό από τον Παναθηναϊκό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη