3 Αυγ 2013

Για "μικροκομματική εμμονή" κατηγορεί η ΝΔ Θεσσαλονίκης τον Δ.Βίτσα

Με μία ανάρτηση στο facebook, σχολίασε η τοπική Ν.Δ. της Θεσσαλονίκης, την παρουσία και τις δηλώσεις του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ.Βίτσα στις υπό κατάληψη εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ3:

«Η πρώτη επίσημη παρουσία του νέου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη συνδέεται, όχι με κάποια δημιουργική πρόταση για την πόλη, αλλά με την μικροκομματική εμμονή στη συντήρηση εστιών έντασης και αναταραχής.
Στον αντίποδα των χιλιάδων αιτήσεων εργαζομένων για συμμετοχή στη διαδικασία μετάβασης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης προς το μέλλον, ο νέος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ.Βίτσας, επισκέφθηκε τους εναπομείναντες ελάχιστους καταληψίες των εγκαταστάσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει οδηγίες συνέχισης της κατάληψης,  μοιράζοντας εύπεπτες υποσχέσεις επιστροφής στο παρελθόν.
Οι ενέργειες αυτές, αποκαλύπτουν το μηδαμινό ενδιαφέρον αυτής της αριστεράς για το μέλλον και τις πραγματικές αγωνίες των εργαζομένων, που  ήδη έχουν στρέψει μαζικά την πλάτη τους στις μεθοδεύσεις  του ΣΥΡΙΖΑ και των εντολοδόχων του.»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη