5 Αυγ 2013

Άγριος καβγάς και μαχαιρώματα στη Βαλαωρίτου και Συγγρού στη Θεσσαλονίκη

Το επεισόδιο συνέβη στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μπαρ στην περιοχή "Βαλαωρίτου", τα νέα "Λαδάδικα" της Θεσσαλονίκης, στα οποία ..
συγκεντρώθηκε τα τελευταία χρόνια η νυχτερινή ζωή της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες , αλλοδαποί προσπάθησαν να κλέψουν τσάντες, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους θαμώνες και το προσωπικό του καταστήματος. Έτσι, ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δράστες με αιχμηρά αντικείμενα τραυμάτισαν 3 άτομα. Αναλυτικά, τα δύο άτομα τραυματίστηκαν με μαχαίρι, ενώ ο τρίτος με μπουκάλι. Τα θύματα ηλικίας, 21 ετών (οι δύο πρώτοι) πήγαν στον Αγ. Δημήτριο για προληπτικές εξετάσεις καθώς δεν έφεραν βαριά τραύματα, ενώ το τρίτο θύμα, ηλικίας 36 ετών μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου καθώς είναι βαριά τραυματισμένος. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και μετά από περιγραφή των δραστών από τους θαμώνες προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Τέσσερις συλλήψεις

Τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν από την αστυνομία ως υπεύθυνοι για το αιματηρό επεισόδιο. Οι συλληφθέντες ηλικίας 17, 18, 20 και 21 ετών, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχαν με υπαλλήλους του καταστήματος, τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο τρία άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης.

Σε βάρος των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και του νόμου περί όπλων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη