13 Αυγ 2013

Κατακλύζουν τη Μακεδονία οι Σκοπιανοί τουρίστες, παρά τα ψευδή δημοσιεύματα για βανδαλισμούς σε ΙΧ τους

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες των Σκοπίων (τα οποία δυστυχώς υιοθετούν ηλίθιοι Έλληνες bloggers για την επισκεψιμότητα), σύμφωνα με τα οποία οι Έλληνες βάφουν τα ..
αυτοκίνητα Σκοπιανών, τα σπάνε, τα ψεκάζουν, τα σημαδεύουν με σπρέι κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, για να φοβερίσουν τους ανθρώπους.
Μάλιστα καταφεύγουν στη χρήση παλιών φωτογραφιών, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως εξακριβωμένη περίπτωση βανδαλισμού αυτοκινήτου.
Πρόκειται για γελοίες προβοκάτσιες ακραίων κύκλων στα Σκόπια.
Η αλήθεια είναι ότι οι Σκοπιανοί τουρίστες που έρχονται εδώ, δεν προκαλούν, είναι ευγενέστατοι και απλά θέλουν να περάσουν καλά και να απολαύσουν την άδειά τους.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε φέτος με Σκοπιανούς τουρίστες, επειδή αυτοί που έρχονται εδώ, είναι πιό ανοιχτοί άνθρωποι, ξέρουν ότι δεν είναι απόγονοι του Μ.Αλέξανδρου και τις λοιπές μπούρδες με τις οποίες προσπαθούν να τους κάνουν να μισήσουν την Ελλάδα, ενώ η πλειοψηφία των Σκοπιανών πολιτών βλέπει με επιφυλάξεις έως σκωπτική διάθεση, τις γελοιότητες τις κυβέρνησης με τα αγάλματα Ελλήνων μυθικών και ιστορικών ηρώων και γενικά την  κιτς "αρχαιοποίηση" της πατρίδας τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη