26 Αυγ 2013

Οι παραγωγοί και έμποροι λαϊκών αγορών ευχαριστούν τον Τζιτζικώστα

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης « Η ΟΜΟΝΟΙΑ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τη δημοτική αρχή του δήμου...
Παύλου Μελά και τους υπαλλήλους των δύο υπηρεσιών. Η συμπαράσταση και η συμβολή τους, μέσω των προβλεπόμενων ελέγχων, είναι καθοριστική προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του παραεμπορίου στη λαϊκή αγορά της οδού «Φλέμινγκ» στο δήμο Παύλου Μελά που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη.
Είναι παρήγορο και δίνει κουράγιο σε όλους τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές να νιώθουν, πως στον αγώνα που κάνουν για την πάταξη του συγκεκριμένου φαινομένου, δεν είναι μόνοι. Και αυτό γιατί το παραεμπόριο κοστίζει σε ποιότητα/ συγκράτηση των τιμών των διατιθέμενων προϊόντων. Ταυτόχρονα μειώνει τον τζίρο των νόμιμων πωλητών, που παλεύουν καθημερινά να τα βγάλουν πέρα, καθώς η κρίση έχει επηρεάσει σημαντικά και τον δικό μας κλάδο.
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε πως περιμένουμε, το παράδειγμα της συνεργασίας των δύο φορέων να ακολουθήσουν και άλλοι, προκειμένου οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης να παρουσιάζουν την εικόνα που τους αναλογεί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη