9 Αυγ 2013

Κ.Παπαδάκη της ΕΥΑΘ, έχετε γράμμα

Προς τον Θεσ/νίκη 08/08/2013
κ. Παπαδάκη
Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΥΑΘ ΑΕ
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,


Στην εποχή της διαφάνειας και της διαύγειας, η εταιρεία σας που αυτήν την εποχή πρωτοστατεί στην προσέλκυση ξένων επενδυτών, πρόκειται να συμμετέχει με εκθεσιακό χώρο 200 τμ στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν μου υποδεικνύατε που δημοσιεύθηκε η σχετική προκήρυξη έργου, που αναρτήθηκε, ή εν πάση περιπτώσει με ποιο τρόπο πραγματοποιήθηκε ο σχετικός διαγωνισμός, ποιο ήταν το οικονομικό τίμημα και ποιος ο ανάδοχος του έργου. Και αυτό διότι, οι κακόπιστες φήμες εδώ στη Θεσσαλονίκη διαλαλούν ότι η ΕΥΑΘ ΑΕ την τελευταία πενταετία αποφεύγει τους διαγωνισμούς και προχωράει σε απευθείας ανάθεση, των 200 τμ. Περιπτέρου της, πάντα σε συγκεκριμένο εργολάβο, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για την τακτική αυτή.

Προσωπικά θεωρώ τα προαναφερόμενα ως κακοήθειες, μιας και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε μικρού κόστους αναθέσεις (μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ) γιατί τότε εύλογα, ως φορολογούμενος πολίτης, αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβαίνει στις αναθέσεις σημαντικών έργων της εταιρείας σας (μερικών εκατομμυρίων ευρώ).

Με εκτίμηση,
Άννα Κ. Μουρατίδου
General Manager

CONST-ACTION
Μητροπόλεως 34 - Θεσσαλονίκη
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη