8 Αυγ 2013

Κόντρα Βορρά- Νότου στους επιχειρηματίες!


Στα άκρα η σχέση Μιχάλη Ζορπίδη- Μίχαλου

Απίθανες καταγγελίες για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα- φάντασμα!

Αποκλειστικό!

Αποκαλύπτουμε μία επιστολή έκπληξη!


Το ότι οι Μακεδόνες είμαστε, εκτός από πρόβατα και αγαθοί...
πολλές φορές, σίγουρα πιο ντόμπροι και… αρσενικοί, κατάλαβε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η «ομάδα Μίχαλου» στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, το ανώτερο όργανο των επιχειρήσεων και των επαγγελματικών επιμελητηρίων της χώρας.
Ο Κων. Μίχαλος λοιπόν βρήκε (ίσως για πρώτη φορά), δριμεία αντίσταση στα σχέδια του από τη λεγόμενη «Ομάδα Ζορπίδη», κάτι που προκάλεσε απίστευτη ένταση στην τελευταία συνεδρίαση της διοίκησης της Ένωσης.
Ο γνωστός Θεσσαλονικιός τουριστικός πράκτορας απαίτησε εξηγήσεις, διαφάνεια και ανοιχτούς λογαριασμούς στη διαχείριση του ευρωπαϊκού προγράμματος (“Eurofresh” για την προώθηση φρούτων και λαχανικών).
Η «Ομάδα Μίχαλου» και ο αρχηγός της Κωνσταντίνος, που δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους λογοδοσίες, αντέδρασε δυναμικά με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να τιναχθεί στον αέρα. Ο Μιχάλης Ζορπίδης κατήγγειλε (σε επιστολή που έστειλε σε όλα τα Επιμελητήρια), ότι δέχθηκε επίθεση για να σιωπήσει ή να οδηγηθεί σε παραίτηση. Και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται ούτε να σιωπήσει αλλά ούτε φυσικά και να παραιτηθεί, «σεβόμενος την ψήφο χιλιάδων συναδέλφων, που με εμπιστεύθηκαν για τα αγωνίζομαι για τα συμφέροντά τους».
Στην ίδια επιστολή αναφέρεται και σε εξόχως ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτό το ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Απολαύστε την…
 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη