24 Αυγ 2013

Ξεφτιλίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής στη Θεσσαλονίκη

Το ΣΔΟΕ έβαλε "λουκέτο" για 48 ώρες στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, "Lido Live", στην περιοχή του αεροδρομίου, επειδή..
δεν έκοβε αποδείξεις !
Στο κέντρο είχε ξεκινήσει να εμφανίζεται από την Παρασκευή ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζης.
Όπως έγινε γνωστό, ο έλεγχος από τα στελέχη του ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, που ήταν η πρεμιέρα των εμφανίσεων του Λευτέρη Πανταζή και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή για αναστολή λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου για 48 ώρες.

Αυτή είναι η είδηση

Τώρα, διαβάστε γιατί ξεφτιλίστηκε ο συμπαθέστατος καλλιτέχνης;

Γιατί, λίγη ώρα πριν κλείσει το μαγαζί το Σ.Δ.Ο.Ε. ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Μύρτσου στον ΑΡΕΝΑ FM, στην οποία ο Μύρτσος τον ρώτησε πως βλέπει τα κλείσιμο μαγαζιών που τραγούδησε ο Ρέμος κι άλλοι καλλιτέχνες, για φοροδιαφυγή κι εκεί ο Λευτέρης έδωσε μια πολύ ...νομιμόφρονα απάντηση, ότι δηλαδή ο ίδιος "προσέχει σε ποιά μαγαζιά πηγαίνει, ξέρει αν οι επιχειρηματίες είναι νόμιμοι, ο ίδιος καθορίζει τις τιμές, που είναι πολύ προσιτές (120 ευρώ το απλό)" κ.λ.π.

Βεβαίως, το "ξεφτιλίστηκε" δεν το λέμε, επειδή έχει κάποια σχέση με φοροδιαφυγή ο ίδιος, αλλά επειδή διαβεβαίωνε ότι αυτός είναι παλιά καραβάνα και δεν την πατάει συνεργαζόμενος με επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν.
Εδώ έρχεται "καπάκι" η παροιμία που λέει "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες"!
Βεβαίως, δεν παραλείπουμε να τονίσουμε ξανά, ότι το ΣΔΟΕ δείχνει ιδαίτερη σκληρότητα μόνο στη Μακεδονία, για να τα λέμε όλα. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη