25 Αυγ 2013

Κάποιοι χρειάζονται επειγόντως άσυλο

Έχουμε τρελαθεί εντελώς; Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ (αναμενόμενο) και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ κοκκινοπράσινοι άρχισαν τις κλάψες για την δήθεν κατάλυση του πανεπιστημιακού ασύλου, με αφορμή την απελευθέρωση των χώρων του Πολυτεχνείου από όσους τους κατέχουν παράνομα..
εδώ και 30 χρόνια.

Όλοι τους, εν χωρώ, κατηγορούν την αστυνομία και τον κ. Δένδια διότι ενήργησε χωρίς να έχουν γίνει προηγουμένως επεισόδια!!! Δηλαδή σύμφωνα με τη λογική τους θα έπρεπε πρώτα να ξανακαεί το Πολυτεχνείο (για πολλοστή φορά, έχουμε χάσει τον αριθμό) και μετά να επέμβη η αστυνομία! Την έννοια της προληπτικής επέμβασης την έχει πάρει ποτέ το αυτί σας, αγαπητοί κοινοβουλευτικοί επαναστάτες χωρίς αιτία και χωρίς αποτέλεσμα;

Η “Δημιουργία, ξανά!” από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της είχε δηλώσει ότι θα κρίνει τις πολιτικές ενέργειες επικροτώντας τις σωστές και στηλιτεύοντας τις λανθασμένες, χωρίς αντιπολιτευτικές ή συμπολιτευτικές παρωπίδες. Την ίδια στιγμή λοιπόν που καταγγέλλουμε την εγκληματική οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε συγχαρητήρια στην αστυνομία και στον κ. Δένδια διότι έπραξαν το αυτονόητο: παρέδωσαν στο Πολυτεχνείο και στους φοιτητές τους δικούς τους χώρους, οι οποίοι ήταν τα παραδοσιακά άντρα των μπαχαλάκηδων, των “επαναστατών της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά” για να θυμηθούμε τον αθυρόστομο αλλά εξαιρετικά εύστοχο στίχο του Πορτοκάλογλου. Μόνο που τα διαδοχικά καψίματα του Πολυτεχνείου και της Αθήνας ολόκληρης δεν τα πλήρωσε ο μπαμπάς του επαναστάτη, αλλά ο Έλληνας φορολογούμενος.

Αν θέλετε, αγαπητοί αντιεξουσιαστές, να διακινείτε τις ιδέες σας, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα από τους δικούς σας χώρους: από το σπίτι σας, από το διαδίκτυο και από τις γιάφκες σας που θα τις πληρώνετε ρεφενέ. Τις ιδέες, όμως. Όχι τις μολότωφ, τους λοστούς και τις βαριοπούλες. Αρκετά υπέφερε η Ελλάδα από την θεσμοποιημένη ανομία. Αρκετά τα κόμματα, κυρίως της κατά φαντασίαν αριστεράς, προσέφεραν πολιτική κάλυψη σε κάθε εγκληματικό στοιχείο που σήκωνε τη σημαία τους. Αρκετά οι κόκκινοι ακροδεξιοί προετοίμαζαν το έδαφος για τους μαύρους ακροδεξιούς. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι οι αρρώστιες της Δημοκρατίας μας (που είναι πολλές και πολύ σοβαρές) δεν θεραπεύονται με τον νόμο της ζούγκλας.

Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται, είναι προφανές ότι χρειάζονται άσυλο, επειγόντως.

Αρθρο του Θάνου Τζημερου, προέδρου του κόμματος "Δημιουργία Ξανά!" στο http://marketnews.gr/article/5527/oloi_gia_to_asylo
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη