22 Αυγ 2013

Εμετικό δημοσίευμα από κολλητό του Μπουτάρη

Οι εργολάβοι του κυρ Γιάννη έπιασαν δουλειά...


Η σχέση του εντύπου Parallaxi με τον Γιάννη Μπουτάρη είναι γνωστή σε όλους. 

Σε ένα εμετικό δημοσίευμα σήμερα, ο Γιώργος Τούλας κάνει λόγο για την "εποχή του πρώην δημάρχου αλλά και του προκατόχου του Ντίνου Κόσμοπουλου, η οποία υπήρξε η πιο καταστροφική εποχή στη σύγχρονη Ιστορία της Θεσσαλονίκης. Μια ληστρική εποχή που οδήγησε την πόλη στον αυτισμό, στην περιθωριοποίηση, στη λαμoγιά και στην εγκαθίδρυση μιας νοοτροπίας πλιάτσικου, αρπαγής, ρεμούλας."(sic)

Άθλιο κείμενο! Αβάσιμο, γεμάτο ανακρίβειες και ηλιθιότητα. Aναβλύζει κομματική και προσωπική εμπάθεια! Ντροπή, είναι και άνθρωπος του πολιτισμού, υποτίθεται! Αν ο κ. Τούλας των επιχορηγούμενων ΜΚΟ ήταν Δημοσιογράφος, θα ρωτούσε τι θα πει οφειλή και τι σημαίνει η κίνηση.

Πάμε και ένα στοίχημα; Το θέμα θα τακτοποιηθεί και ο ΔΘ δε θα καταβάλει ούτε ευρώ! Όπως για τόσα και τόσα που "καταγγέλθηκαν" από τον κ. Μπουτάρη και τους κολλητούς του κονδυλοφόρους και μηδέποτε επιβεβαιώθηκαν. Δεν πέρασε και πολύς χρόνος από τότε που μυξόκλαιγαν για χρέη 150 εκ. ευρώ! Τελικά τα ρούφηξαν, έτσι θα ρουφήξουν και τη σημερινή αθλιότητα...

Δημόσιο δεν πληρώνει ποτέ πρόστιμα σε δημόσιο.
Τα ίδια έλεγαν και για το ποσό της υπεξαίρεσης και διαψεύστηκαν.
Τα ίδια έλεγαν με τις προσαυξήσεις από τα χρέη στην Εφορία και εμείς γράφαμε ότι θα ρυθμιστούν όπως και ρυθμίστηκαν.
Τα ίδια ακριβώς για το ΦΠΑ που θα έπρεπε να καταβάλει ο Δήμος και πάλι φληναφήματα και πομφόλυγες.

Σε κάθε περίπτωση αυτά τα θέματα αφορούν καθαρά τη Δημοτική Αρχή και το κατά πόσο ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της και να έρχεται σε συνεννόηση με τα αρμόδια κάθε φορά Υπουργεία. Δεν γίνεται να τα φορτώνουν στην προηγούμενη διοίκηση κάθε φορά που δεν κάνουν αυτοί καλά τη δουλειά τους.

Όσο για τον κ. Τούλα να του υπενθυμίσει κάποιος πως όσοι έμαθαν να βγάζουν χρήματα από τη Θεσσαλονίκη...εναλλακτικά (βλ. ΜΚΟ, επιχορηγήσεις κλπ) καλό θα ήταν να προσέχουν πώς καταφέρονται εναντίον άλλων. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη