10 Αυγ 2013

-Πού κάνεις μπάνια; -Στη Λάρισα. -Έχει η Λάρισα θάλασσα;

-Πού κάνεις μπάνια; με ρωτάνε 
-στα παράλια της Λάρισας,  απαντώ και με κοιτάνε σαν χάνοι. 
-χα, χα, έχει θάλασσα η Λάρισα...;
και εκεί άρχιζε ο αγώνας: πρόποδες Κισσάβου, πίσω από..
τα Τέμπη, δίπλα στο Πήλιο, απέναντι από την Χαλκιδική! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. έκανα λοιπόν κάποιοες κουβέντες με τους ντόπιους αρμοδίους που όμως ώς ντόπιοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν το "δράμα" των μη ντόπιων που δεν μπορούν να προσδιορίσουν τον τόπο που βρίσκονται.

Βλέπεις, λες Χαλκιδική και ο κόσμος ξέρει πού είναι στον χάρτη. Λές Βελίκα, Αγιόκαμπο και Σωτηρίτσα και αν δεν έχει τύχει να περάσεις από εδώ όταν ήταν κλειστά τα Τέμπη, δεν έχεις ιδέα πού βρίσκονται. Υπόψιν, πως είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδας (12 χιλιόμετρα) !

Jim Zisopoulos

Σχόλιο taxalia:
Βεβαίως η Λάρισα έχει θάλασσα και παραλίες και μάλιστα πολύ καλές !
Και μάλιστα τα Σαββατοκύριακα οι Λαρισαίοι, του δίνουν και καταλαβαίνει! Όποιος κινείται στα Τέμπη Κυριακή, βλέπει το μποτιλιάρισμα, από τους Λαρισαίους που επιστρέφουν από τις εξής παραλίες:

Μεσάγγαλα
Στόμιο
Ομόλιο
Καρίτσα
Κόκκινο Νερό
Κουτσουπιά
Βελίκα
Σωτηρίτσα
Αγιόκαμπος
η πιό γνωστή και φημισμένη είναι η Βελίκα
πιθανώς να υπάρχουν κι άλλες, τις οποίες δεν επισκεφθήκαμε.




Για το σκοπό αυτό και με την ανάγκη να κουράζονται λιγότερο στην επεξήγηση και περισσότερο στα κρυστάλλινα νερά της περιοχής, μια ομάδα ανθρώπων από την Honeybee Audiovisual, την Ellopia Media Group και την Olympus Adventure, αποφάσισε, όποια οπτικοακουστική παραγωγή γίνεται για τη περιοχή να συνοδεύεται από το σήμα / λογότυπο / σημείο αναφοράς  "Τα μπλέ μίλια" ή στα αγγλικά "Seven Blue Miles" 


Facebook Group : seven blue miles
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη