Ο προδότης Χρήστος Νικολαϊδης

24 Αυγ 2013

Ο Χρήστος Νικολαϊδης, δημοσιογράφος, πρώην Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ-3, Αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Μακεδονία», συντάκτης σε πολλές άλλες εφημερίδες και ...
δεκάδες άλλοι τίτλοι που βαριέμαι να γράψω, διορίστηκε ως ειδικός σύμβουλος της ΕΤ3 από τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά πριν προλάβει καλά-καλά να καθίσει στην καρέκλα του απελύθη λόγω του κλεισίματος της ΕΡΤ και προφανώς δεν θα ξαναπροσληφθεί, αφού είναι χαρακτηρισμένος ως "δεξιός" και με κυβέρνηση Ν.Δ. δεν μπορεί να εργάζεται δεξιός σε δημόσιο ΜΜΕ ! Μόνο ΠΑΣΟΚους διορίζει η ΝΔ ως γνωστόν, οπότε ο άνθρωπος -ικανός δημοσιογράφος με τεράστια εμπειρία- μεταπήδησε σε ιδιωτικό κανάλι.
Και ανέβασε πριν λίγο, την πρώτη του φωτογραφία με νέο look, στο facebook http://www.facebook.com/christos.nikolaidis.79, αναγγέλοντας την πρεμιέρα της εκπομπής που θα κάνει μαζί με άλλον δημοσιογράφο της πόλης.

Μόνο που η φωτογραφία, είναι σε ...πράσινο φόντο και οι φίλοι του τον πήραν στο μεζέ και τον κατηγορούν ως προδότη του γαλάζιου :Προσωπικά, αν και δεν τον γνωρίζω εκ του σύνεγγυς, του εύχομαι καλή επιτυχία -συνέβαλλε αρθρογραφώντας παλαιότερα στο taxalia να ακουστεί και η γαλάζια άποψη σε μια πόλη, όπου το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" και κάποιοι άλλοι πρασινοροζουλί ψυχασθενείς και κάποιες κακογαμημένες χοντροκώλες δημοσιογραφίνες του κώλου,  μονοπωλούν τα ΜΜΕ- και ο Θεός να τον φωτίσει να αλλάξει εκτός από φόντο και πολιτικές απόψεις και να εγκαταλείψει τους ανύπαρκτους loosers "δεξιούς" της Θεσσαλονίκης, να έρθει κι αυτός στο "πράσινο" και να σωθεί το παλικάρι, να ΄χει δουλίτσα, να ταϊζει τα παιδάκια του, γιατί με τους χαχόλους της ΝΔ προκοπή δεν έχει.

Φώτης Μακρίδης

Υ.Γ. Επειδή όπως έγραψα και χθες (http://taxalia.blogspot.com/2013/08/blog-post_1036.html), ο Σαμαράς είναι ήδη βγαλμένος και την επόμενη τετραετία, ας έχουν υπόψη τους οι φίλοι Νεοδημοκράτες, ότι όσοι εργάζονται σε κρατικές θέσεις, θα τις χάσουν σίγουρα αν παραμείνουν ΝΔ. Όλοι στο ΠΑΣΟΚ αδέρφια, να σωθείτε!
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη