30 Αυγ 2013

Δημοσιογραφία by Αυγή: Για γέλια και για κλάματα

Το πολιτικό φλερτ του Γιάννη Μπουτάρη με το Σύριζα καλά κρατεί. Με ρεπορτάζ που τονίζουν την "επαναστατικότητα" του Δημάρχου με το Τατουάζ προσπαθούν να ξεχάσουν την στάση Μπουτάρη στα Μνημόνια εν όψει εκλογών τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Σε μία "αποκλειστική" συνέντευξη στην Αυγή ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει για τα αρχαία του Μετρό. Τόσο "αποκλειστική" η δήλωση που λέει ακριβώς όσα και ό,τι είπε σε όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στα γραφεία της Αττικό Μετρό μετά τη σύσκεψη με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. (στο 3.40 περίπου λέει πώς και με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει η απόσυρση της προσφυγής στο ΣτΕ)




Και τόσο ακριβής δημοσιογραφικά που αναφέρει πως στην σύσκεψη της 28 Αυγούστου στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης συμμετείχε ο Υπουργός ΥΜΑΘ, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος όμως δεν ήταν εκεί, γιατί ήταν στο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά και συζητούσαν για το πρόγραμμα της ΔΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες του TAXALIA ο Θ. Καράογλου πέταξε στις 6.15 από Αθήνα και η σύσκεψη ξεκίνησε στις 7.00, με καθυστέρηση μισής ώρας. Ο Υπουργός πέρασε κάποια στιγμή πολύ βιαστικά από τη σύσκεψη και χαιρέτησε, αφού το ΥΜΑΘ φιλοξενούσε την σύσκεψη η οποία όμως γινόταν υπό τον Υπουργό Πολιτισμού και έφυγε για την Κρύα Βρύση όπου πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια της 26η Γεωργικής - Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας Pella Expo όπως μαρτυρά η φωτογραφία από το pellablog σε αντίθεση με την φωτογραφία της σύσκεψης όπου δεν υπάρχει ο Καράογλου! 

Βέβαια ο κυρ Γιάννης όντας και άνθρωπος μιας κάποιας ηλικίας μπορεί και να ξέχασε όμως η δημοσιογράφος δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Αλήθεια όταν γίνει ο Σύριζα κυβέρνηση, τέτοια ενημέρωση θα παρέχει στην ΕΡΤ για την οποία τόσο καίγεται;

Επίσης στον Κυρ Γιάννη να θυμίσουμε αυτή τη δήλωση την 1η Ιουλίου: «Πάνω από το πτώμα μου θα περάσετε για να τα κουκουλώσετε τα αρχαία και να τα απομακρύνετε από το σταθμό», είπε οργισμένος ο δήμαρχος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθυνόμενος στο νέο υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη