10 Αυγ 2013

Φρέσκια ενημέρωση για τα Βαλκάνια από το State Dpt, με πολύ σοβαρά θέματα

Αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα των Βαλκανίων, έκανε ο αρμόδιος Υφ.Εξωτερικών P. Reeker, (ήταν και πρέσβης των ΗΠΑ στη FYROM), μετά τη συνάντηση Ομπάμα - Σαμαρά.
Η ενημέρωση έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, επειδή...

απήντησε σε ερωτήσεις Σκοπιανών για το αν συζητήθηκε το "σκοπιανό" στη συνάντηση Ομπάμα-Σαμαρά κ.λ.π.
Ερωτήσεις έκαναν δύο Σκοπιανοί δημοσιογράφοι, ο ένας, ο γνωστός βλάκας Chilimanov, (ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός, ηλίθιος, με αρρωστημένο μίσος για την Ελλάδα), τον οποίο τάπωσε ο Αβραμόπουλος (http://taxalia.blogspot.com/2013/07/blog-post_1916.html).
Ο ηλίθιος αυτός τύπος εκνεύρισε και τον Ρίκερ, όπως θα διαβάσετε.

δείτε τη συνέντευξη τύπου εδώ http://fpc.state.gov/213018.htm

αλλά αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε στο taxalia, είναι ότι

οι Σκοπιανοί "παίζουν μπάλα" μόνοι τους στο State Dpt, αφού δεν υπάρχουν Έλληνες δημοσιογράφοι, με αποτέλεσμα κάθε τους ερώτηση να είναι και μια καταγγελία στα αυτιά των υπολοίπων συναδέλφων τους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι βομβαρδίζονται καθημερινά από τις ερωτήσεις-τοποθετήσεις των φανατικών Σκοπιανών, που χύνουν δηλητήριο εναντίον της Ελλάδας σε κάθε "ερώτηση". 
Όταν ένας ξένος ακούει κάθε μέρα στο briefing ερωτήσεις που κινούνται στο εξής πλαίσιο "όπως ξέρετε κ. ...τάδε, η Ελλάδα εμποδίζει την ένταξη της "Μακεδονίας" στο ΝΑΤΟ ...η Ελλάδα δεν επιθυμεί καλές σχέσεις γειτονίας ...η Ελλάδα αποσταθεροποιεί τα Βαλκάνια.....κλπ",
θεωρεί ως πραγματικότητα, τις κακίες των Σκοπιανών δημοσιογράφων. Εθίζεται στη μπουρδολογία τους, αφού ¨πες, πες, κάτι θα μείνει".
Καιρός να κάνει κάτι η ελληνική διπλωματία και το ελληνικό λόμπι, επειδή οι Σκοπιανοί εμμονικοί , μετά το θάνατο του μεγάλου Λάμπρου Παπαντωνίου, παίζουν μπάλα χωρίς αντίπαλο.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη