4 Σεπ 2013

Στην 34η Ταξιαρχία έχουν τεθεί εκτός νόμου ¨τσιγάρο-φραπές και ο Νόμος»!

Σύμφωνα με καταγγελία στελέχους που υπηρετεί στην Άσσηρο, η οργή και η αγανάκτηση του συνόλου του προσωπικού «χτυπά κόκκινο».

Καταρχήν, εντελώς παράνομα, ο νέος διοικητής Ταξίαρχος Κουλούρης Θεόδωρος, αυτοβούλως κόβει τις απαλλαγές υπηρεσιών μετά από 24ωρη υπηρεσία, όπως προβλέπει το σχετικό προεδρικό διάταγμα! Πρόφαση είναι η έλλειψη προσωπικού, αποτέλεσμα όμως των αποσπάσεων που γίνονται από τη μονάδα.
Παράλληλα, ο Ταξίαρχος που έχει αναλάβει χρέη διοίκησης εδώ και ένα μήνα, κουβάλησε μαζί του την ακραία συμπεριφορά του και τα όσα απαράδεκτα έκανε στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.
Έτσι λοιπόν, ένα κλίμα τρομοκρατίας και φόβου κυριαρχεί στην 34η Ταξιαρχία, καθώς ο φραπές και το τσιγάρο έχουν τεθεί εκτός νόμου. Μέγιστη συμβολή στην άνοδο του Αξιόμαχου της μονάδας θεωρείται η απαγόρευση κυκλοφορίας του προσωπικού με τα παραπάνω «επικίνδυνα και παρασιτικά υλικά» σε όρχο, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους κλπ.

Πλέον προβλέπεται η άμεση τιμωρία του συνόλου του προσωπικού και ήδη έχουν πέσει καμπάνες στους συναδέλφους φαντάρους, ενώ τα στελέχη καλούνται σε έγγραφη απολογία. Αποτέλεσμα είναι να φοβάται να κυκλοφορήσει κανείς στη μονάδα καθώς οι φαντάροι «τρώνε φυλακίσεις» και τα στελέχη «τρελαίνονται» καθώς σκέφτονται τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην καριέρα τους, αλλά και στα εισοδήματα τους που συνεχώς περικόπτονται, οι ακραίες αυτές επιλογές της διοίκησης της μονάδας.
Μέσω της επιστολής τους στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ καλούν τον ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιο να παρέμβει άμεσα και τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο να δείξει την δέουσα προσοχή καθώς αυτά τα γεγονότα είναι επαναλαμβανόμενα.
Θυμίζουμε πρόσφατη ανακοίνωση μας στις 15 Δεκεμβρίου 2012.
Καταγγελία Επιλοχία από μονάδα της 34 Μ/Κ Ταξιαρχίας 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη