13 Σεπ 2013

Γιατί προκαλεί τόσο χοντροκομμένα η Ρεπούση; Ιδού η πραγματική αιτία

Τον τελευταίο καιρό η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρία Ρεπούση, βρήκε τον τρόπο να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα με "προκλητικές" δηλώσεις. Η πρώτη ανάγνωση ήταν ότι "έτσι είναι η Ρεπούση, γνωστή για το άσβεστο μίσος της εναντίον κάθε τι που έχει μέσα του Ελλάδα". Λάθος! Συμβαίνει κάτι άλλο:

Η κ.Ρεπούση είναι ένα εξαιρετικά φιλόδοξο άτομο, αριβίστρια και "αρπακτικό" της πολιτικής, που θέλει πάρα πολύ να είναι στο Κοινοβούλιο. Της άρεσε η εμπειρία, της άρεσε που είχε τα προνόμια του βουλευτή, "γλυκάθηκε" με απλά λόγια, με το βουλευτιλίκι.
Όμως όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. με την οποία πολιτεύεται τώρα, μπαίνει - δεν μπαίνει (το πιθανότερο είναι να μην μπει) στη Βουλή, επομένως κινδυνεύει, να πάρει μεν περισσότερες ψήφους, αφού υπάρχει κοινό ηλιθίων, που ενθουσιάζεται με τις "ιδέες" της, αλλά δεν θα μπεί η ΔΗΜ.ΑΡ. στη Βουλή.
Οπότε, μην παραξενευτείτε αν ακούσετε κι άλλες γελοίες απόψεις, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την "ηρωική έξοδό" της από το μικρό κόμμα.
Ψάχνει τη σύγκρουση με το κόμμα της, ώστε να βγει κάποια στιγμή και να μας ενημερώσει ότι "δεν την καλύπτει η συντηρητική στροφή της ΔΗΜ.ΑΡ." και άρα θα βρει αλλού στέγη, δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο η εκλογή και άρα ο μισθός του βουλευτή, είναι εξασφαλισμένα.

Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση, την οποία θα δικαιώσει ή θα απορρίψει ο πανδαμάτωρ χρόνος.

Να το παίξουμε στο στοίχημα λοιπόν ότι κάποια στιγμή θα "αδειάσει" τον φίλο της Φώτη Κουβέλη και θα μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη