17 Σεπ 2013

Άρχισαν και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις

Κάλεσμα στα μέλη της παράταξής του και όχι μόνο απηύθυνε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νεάπολης Συκεών, Δημήτρης Ζιγκερίδης. 


Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ζιγκερίδης προσκαλεί τους φίλους της παράταξης σε εκδήλωση που πραγματοποιηθεί  στο κλειστό θέατρο Νεάπολης  στο υπόγειο του  Δημαρχείου Νεάπολης Ελ. Βενιζέλου 125  ημέρα Σάββατο 5/10/2013 ώρα 19.30΄   με θέμα  "Διακήρυξη Νίκης –Χάραξη Στρατηγικής της Δημοτικής Παράταξης".

Όπως αποκάλυψε στο TAXALIA ο Δημήτρης Ζιγκερίδης, η εκδήλωση έχει απολογιστικό χαρακτήρα ενώ με βάση τα αποτελέσματα του απολογισμού θα γίνει και η χάραξη της μελλοντικής πορείας της παράταξης. 
"Έχει προεκλογικό χαρακτήρα η συνάντηση και θα παρουσιάσουμε και κάποια θέματα που αφορούν και τις καταγγελίες που έχουμε κάνει στο παρελθόν και θα δούμε και την έκβασή τους" δήλωσε. Σύμφωνα με τον κύριο Ζιγκερίδη, το έργο του Σίμου Δανιηλίδη είναι πολύ μικρό σε σχέση με το τι είχε προεξαγγείλει και κυρίως αποτελείται από παρεμβάσεις που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. "Εκεί που πρέπει να δοθούν χρήματα από το ταμείο του Δήμου, υπάρχει πρόβλημα" καταλήγει. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη