23 Σεπ 2013

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας του μετρό!

Είκοσι μέρες απεργίας πείνας συμπληρώνει αύριο ο απεργός του ΜΕΤΡΟ, Ζαφείρης Τζούτζιας.


Ο Ζ. Τζούτζιας ξεκίνησε την απεργία ως ύστατο μέσο διαμαρτυρίας για την οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί η επιχείρησή του και ο ίδιος εξαιτίας των έργων του ΜΕΤΡΟ στην Δελφών, τα οποία θα διαρκούσαν σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ 10 μήνες και έχουν ήδη ξεπεράσει τους 24.

Αύριο στις 10.00 το πρωί κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Ζαφείρη Τζούτζια γύρω από το εργοτάξιο του μετρό Δελφών και Μπότσαρη. Η υπουργική εξαγγελία του Μ. Χρυσοχοϊδη ότι οι πληγέντες καταστηματάρχες θα λάβουν αποζημίωση μετεγκατάστασης παραμένει εξαγγελία και έτσι θα μείνει από ό,τι φαίνεται αφού και πόροι δεν υπάρχουν αλλά και κάποια ποσά που η εταιρία είχε προτείνει κάποτε σε μερικούς ήταν τουλάχιστον αστεία μπροστά στην οικονομική καταστροφή που έχουν υποστεί. 

Το ΤAXALIA είχε συναντηθεί με τον Ζαφείρη Τζούτζια όταν εκείνος είχε ξεκινήσει την απεργία πείνας και είχε καταγράψει τα σχόλια συμπαράστασης στον επιχειρηματία απεργό πείνας. 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη