10 Σεπ 2013

Άλλη μία κωλοτούμπα του Μπουτάρη με φόντο ΔΕΘ


 Αλήθεια, με τόσες κωλοτούμπες, μεγάλος άνθρωπος θα πάθει τίποτα! Πέρσι υπερηφανευόταν για το ότι δεν είχε περίπτερο ο Δήμος στη ΔΕΘ, φέτος το εγκαινιάζει όλο καμάρι.





blog.gr

Πέρσι τον Αύγουστο λοιπόν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, συγκεντρώνοντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο τα εύσημα κάποιων, δήλωνε πως "θεωρεί ότι η προβολή των δραστηριοτήτων του Δήμου στη ΔΕΘ είναι άνευ νοήματος, καθώς οι πολίτες της συμπρωτεύουσας γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνει και τι δεν κάνει η αυτοδιοίκηση"(sic).

Ίσως τότε ο Γιάννης Μπουτάρης δεν ήξερε ότι γίνεται εδώ και χρόνια ανακύκλωση στο Δήμο Θεσσαλονίκης και το έμαθε φέτος και για το λόγο αυτό εγκαινιάζει το περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ανακύκλωση και την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ(φωτό και απόκομμα κάτω) όλο καμάρι. (Γελάει ο κόσμος)

voria.gr

Μάλιστα δήλωσε πως "το ζήτημα της ανακύκλωσης στο πλαίσιο των πολιτικών για την καθαριότητα και το περιβάλλον απασχόλησε εξαρχής βασικό μελημα για τη διοίκηση του Δήμου".

Να θυμίσουμε στην (ολίγον τι πειραγμένη) δημοσκόπηση της εφημερίδας Μακεδονία που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, οι δημότες μόνο ευχαριστημένοι δεν φαίνονται από τις δράσεις του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας. 

Και φυσικά η Ανακύκλωση είναι κάτι νέο, δεν έχουμε εδώ και πολλά χρόνια κάδους ανακύκλωσης σε κάθε γειτονιά (not).

Kαι η κωλοτούμπα, κωλοτούμπα...


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη