2 Σεπ 2013

΄΄Όταν η κότα πίνει νερό κοιτάει και στον Θεό΄΄... κύριε υποδιοικητή του ΟΓΑ!!!

Με μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων ο υποδιοικητής του ΟΓΑ (πρώην βουλευτής και νυν Γραμματέας Αγροτικού του ΠΑΣΟΚ ) Μιχάλης. Τζελέπης..άκουσον ...άκουσον ..
΄΄αντιπολιτεύεται ΄΄ την συγκυβέρνηση ...
Σε τηλεφωνικές του παρεμβάσεις στο Δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ TV το Σάββατο 31/8 και στην εκπομπή της Ελένης Μωραΐτη στο TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ την Δευτέρα 2/9 αφού ανακοίνωσε πρώτα το χρονοδιάγραμμα καταβολής των επιδομάτων των παιδιών από τον ΟΓΑ ...λες και το ΄΄μαγαζί είναι δικό του ΄΄... προχώρησε σε μια εφ όλης της ύλης επίθεση κατά της κυβέρνησης για τα αγροτικά θέματα . .
Επιτέθηκε στην συγκυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της ΕΒΖ και ξέχασε ότι το θέμα άνοιξε επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ , όταν και ο ίδιος ήταν βουλευτής .
 Εξέφρασε την ΄΄αγανάκτησή του΄΄ για τις μειωμένες τιμές αγροτικών προϊόντων κάνοντας λόγο για μεγάλη μείωση του αγροτικού εισοδήματος (το οποίο προσδιόρισε σε 1,5 δις ευρώ) και ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τα θέματα αυτά Δεν παρέλειψε βέβαια να ΄΄ απειλήσει΄΄ την κυβέρνηση λέγοντας ότι θα παραιτηθεί αν χαθεί έστω και ένα ευρώ από τον συνταξιούχο του ΟΓΑ . Το απίστευτο όμως είναι ότι εξέφρασε την οργή του και για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων του ΟΓΑ ....
Ξέχασε ο Μιχάλης ότι είναι υποδιοικητής του ΟΓΑ;;;
Βέβαια ανάλογη΄΄ τακτική΄΄ εφαρμόζει και στην προσωπική του ιστοσελίδα (http://www.tzelepis.net/),όπου ενημερώνει για αποφάσεις του ΟΓΑ που ευνοούν αγρότες χωρίς να γράφει υποδιοικητής του ΟΓΑ ,αλλά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ .
 Επειδή ίσως ο κύριος υποδιοικητής του ΟΓΑ ξέχασε ότι είναι διορισμένος από την συγκυβέρνηση του θυμίζουμε την παροιμία που λέει...΄΄όταν η κότα πίνει νερό κοιτάει και στον Θεό΄΄.....

http://dovites.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2658.html#more
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη