13 Σεπ 2013

Στοχ: "Σαν να παίζω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ..."

Τέτοια λέει και θα τα τρελάνει τα Παόκια

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Σλοβάκος τόνισε πως περνά υπέροχα στον ΠΑΟΚ και πως η αγάπη του κόσμου τον κάνει να αισθάνεται σαν να παίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 
«Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Ο προπονητής..
της Φενέρμπαχτσε δε με χρησιμοποιούσε και είχα προβλήματα. Ήμουν απογοητευμένος. Ένιωθα δυστυχισμένος και δεν είχα ειρήνη στο μυαλό μου. Η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν να έρθω και να παίζω συνέχεια. Να είμαι πρωταγωνιστής. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω σα να παίζω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είμαι στο 100% όταν δεν παίζω αλλά δίνω το 500% όταν είμαι στο γήπεδο. Αυτό είναι το μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας. Είμαι έτοιμος να δίνω το 500%!» δήλωσε ο Στοχ και πρόσθεσε: «το συμβόλαιο μου με τη Φενέρ έχει διάρκεια μέχρι το 2016. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Για να μείνω στον ΠΑΟΚ, πρέπει να βρούμε μια λύση. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο ποδόσφαιρο».

Για την Τούμπα είπε: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι παθιασμένοι και τρελοί με την ομάδα. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική σε κάθε αγώνα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι η Τούμπα στους μεγάλους αγώνες».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη