8 Σεπ 2013

Θα μας τρελάνει η εφημερίδα "Μακεδονία" με την αστεία δημοσκόπησή της;

Διαβάζω εδώ σε άρθρο άλλου συνblogger για μια δημοσκόπηση που δημοσιεύει (σήμερα;) η Μπουταρική εφημερίδα "Μακεδονία" κι αναρωτιέμαι: 

ποιά εταιρεία έκανε τη δημοσκόπηση ; (δυστυχώς ο συνμπλόγκερ) δεν το αναφέρει. 
Είναι γελοία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΕΛΟΙΑ η δημοσκόπηση. 
Είναι δυνατόν το (100-44,5%) = 55,5% να είναι ευχαριστημένο από την καθαριότητα και να μην το θέτει ως πρόβλημα; 
Είναι δυνατόν να ρωτήσεις 100 Θεσσαλονικείς "Είστε ευχαριστημένοι από την καθαριότητα και να σου απαντήσουν "όχι" μόνο οι 45 !!!!! Και οι 55 δηλαδή σου απάντησαν "ναι είμαι ευχαριστημένος";
Θα μας τρελάνετε ρε; Τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά; Τι στήσιμο είναι αυτό για να δείξετε ότι .."εντάξει μωρέ, μόνο οι μισοί είναι δυσαρεστημένοι από τον Μπουτάρη, άρα παίζει στο 50%". Ούτε ο ίδιος δεν θα έκανε τέτοια αστεία δημοσκόπηση.
Εγώ δεν έχω δει ούτε έναν που να είναι ευχαριστημένος από την καθαριότητα (και μιλάω με πάρα πολύ κόσμο, χιλιάδες)
(σημείωση: από το άθροισμα των ποσοστών προκύπτει ότι καθένας μπορούσε να δώσει παραπάνω από μία απαντήσεις)
Μέσα στον τεράστιο αρνητισμό που επικρατεί αυτόν τον καιρό, ό,τι κι αν ρωτήσεις τον Έλληνα, θα είναι αρνητικός. Όλοι είναι δυσαρεστημένοι, με όλα και όλους.
Είναι δυνατόν στην ερώτηση το σημαντικότερο πρόβλημα της Θεσσαλονίκης, να απαντά "η ανεργία" μόνο το 14,3% ;
Τι αστεία δημοσκόπηση, που δεν είναι ούτε για γέλια είναι αυτή;
Είπαμε να στήνονται δημοσκοπήσεις, αλλά όχι με τόση γραφικότητα. Ούτε για πλάκα δεν μπορεί να την πάρει κανείς.....
(και για να προλάβω τις αντιδράσεις όποιας εταιρείας έκανε τη δημοσκόπηση και θα δυσαρεστηθεί με αυτό το σχόλιό μου, τους παρακαλώ αντί απαντήσεων, να μου επιτρέψουν να ακούσω ΟΛΑ τα ηχογραφημένα τηλεφωνήματα, ΟΛΑ, ένα-ένα -αν είναι τηλεφωνική- για να πεισθώ ότι μόνο το 44,% δεν είναι ευχαριστημένο από την καθαριότητα και μόνο το 14,3% θεωρεί μεγαλύτερο πρόβλημα την ανεργία. Και να κάνουν μια σοβαρή δημοσκόπηση για κάθε ένα ερώτημα, όχι τον αχταρμά "ποιό θεωρείτε το μεγαλύτερο". Κάντε μια σαφή ερώτηση "είστε ευχαριστημένοι από την καθαριότητα;" πείτε μας το αποτέλεσμα και τα συζητάμε.Που θέλετε να μας δείξετε ότι οι μισοί και πλέον Θεσσαλονικείς είναι κι ευχαριστημένοι από πάνω με αυτή τη βρωμιά που πνίγει την πόλη!)

Β.Π.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη