26 Σεπ 2013

Εκτός από τα άκρα, υπάρχουν και οι κανονικοί πολίτες ξέρετε...

Πριν από μερικές ημέρες, δεχθήκαμε ως taxalia, επίθεση στο twitter από κάτι σούργελα, φασιστοφάγους με φουστανέλες, ονόματι georgriniaris και ομοίους ακραίους σαν αυτόν, ως  "ακροδεξιοί" ή "χρυσαυγίτες" ή κάτι τέτοιο. Σύνηθες φαινόμενο οι ταμπέλες...
για όποιον δεν έχει επιχειρήματα, αλλά εκφράζεται με κραυγές σαν ουρακοτάγκος και είναι κρυφοφασίστας στο βάθος.

Χθες, ήταν σειρά του άλλου άκρου, του εκ των δεξιών, να μας ...τιμήσει, χρεώνοντάς μας, "αντιπατριωτισμό", "προδοσίες" και τις λοιπές μπαρούφες, με αποκορύφωμα το βαρετό λογοπαίγνιο με τα "χάλια".
Λοιπόν, να το ξαναπούμε ακόμη μια φορά: απεχθανόμαστε τα άκρα (και την ακροαριστερά και την ακροδεξιά). Ανήκουμε (χωρίς εισαγωγικά) στη "σιωπηλή μετριοπαθή πλειοψηφία", που θέλει προκοπή στον ευλογημένο αυτό τόπο, μακριά από αναμοχλεύσεις του εμφυλιοπολεμικού κλίματος του παρελθόντος, βία και φασισμό (αριστερό ή δεξιό).
Και φυσικά δεν είμαστε "πατριώτες", ούτε "δήθεν πατριώτες", ούτε "αριστεροί", ούτε "δεξιοί". Είμαστε πολίτες με κοινή λογική, μακριά από άκρα. 
Άσχετα όμως με τις προσωπικές μας διαδρομές, συμφωνήσαμε να τις παραμερίσουμε και να δίνουμε σε αυτό το ιστολόγιο φωνή σε όλους. Σε όλα τα νόμιμα κόμματα.
Τόσο απλά.

Τα περί Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη, πάλι μπούρδες. Να μας προσλάβουν δεν γίνεται, γιατί έχουμε όλοι δουλειές και μάλιστα καλές και ανάγκη χρημάτων δεν έχουμε. Αυτό που δεν έχουμε, είναι μια σοβαρή χώρα, με σοβαρούς πολίτες. Κι αυτό δεν αγοράζεται δυστυχώς....

Οι "πατριώτες" με την ευγενική ανάρτηση: http://ieroslochos.blogspot.gr/2013/09/taxalia.html


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη