18 Σεπ 2013

"Μετά το ποδόσφαιρο περάσαμε και στα πολιτική"

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης για τη δολοφονία του Παύλου Φϋσσα συνελήφθη, πρόκειται και τον Γ.Ρ. και είναι γνωστός ακροδεξιός της Νίκαιας. Ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημα και ..
είπε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανώτατες αστυνομικές, ο δολοφόνος ο οποίος έχει γεννηθεί το 1968 στην Αθήνα, διαμένει στη Νίκαια όπου είναι γνωστός για τα ακροδεξιά του πιστεύω.

Η δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα, σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός- Παρί Σεν Ζερμέν η παρέα του δολοφονηθέντα και του Γ.Ρ. Ήρθαν σε αντεγκλήσεις. Οι διενέξεις, γρήγορα εξαπλώθηκαν και στο πολιτικό πλαίσιο, με αποτέλεσμα ο Γ.Ρ. Να ειδοποιήσει 30 άτομα τα οποία εντάσσονται στην ίδια πολιτική ιδεολογία με αυτόν και να σημειωθεί η τραγική δολοφονία.

Ο 45χρονος αυτή τη στιγμή κρατείται και αναμένονται νεότερες εξελίξεις.

γράφει το site iefimerida

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι δήλωσε:

Είμαστε οι πρώτοι που καταδικάσαμε την ωμή βία που προέρχεται από το χώρο της Χρυσής Αυγής.
Είμαστε οι πρώτοι που τους αποκαλέσαμε νεοναζί.
Σε κάθε περίπτωση για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας στο Κερατσίνι η Δικαιοσύνη θα κάνει άμεσα και στο ακέραιο το καθήκον της.
Ζητάμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να υψώσουμε φραγμό στον φαύλο κύκλο της  έντασης και της βίας. Η Δημοκρατία χρειάζεται σταθερότητα, σύνεση και υπευθυνότητα από όλους.
Η βία δεν θα περάσει. Η στρατηγική της έντασης δεν θα περάσει. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη