28 Σεπ 2013

Κόβεται η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από τη Δευτέρα!

Αποφασίστηκε  τη Δευτέρα με ξεκάθαρη εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, να κατατεθεί στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους έχει
ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις.
 Η συγκεκριμένη ενέργεια φωτογραφίζει ξεκάθαρα τη Χρυσή Αυγή και δείχνει πως οι πληροφορίες από τη δικαιοσύνη πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κατηγορίες και ενδεχομένως και εντάλματα σύλληψης κατά τουλάχιστον τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι ακόμα πιο κοντά.
 Η Χρυσή Αυγή  έπρεπε να λάβει στην τετραετία 830.000 ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση και αναμένεται να χάσει ένα μεγάλο ποσοστό.
 Νωρίτερα από αυτή την απόφαση είχε προηγηθεί η επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στον οποίο ουσιαστικά προανήγγειλε αυτή την απόφαση, λέγοντας πως η δικαιοσύνη θα ανταποκριθεί στο καθήκον της.
 Ο κ. Αθανασίου σημείωσε ότι η Δημοκρατία είναι ισχυρή στη χώρα μας και διαθέτει ολόκληρο οπλοστάσιο, το οποίο, όπως είπε, είναι επαρκές για να αντιμετωπίσει τη ναζιστική και κάθε μορφής βία. Κινείται γρήγορα και με σύνεση για να μην γίνουν λάθη είπε ο κ. Αθανασίου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη