14 Σεπ 2013

Λέτε να παίξει σήμερα ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ;

-Ο Χούμπ Στέφενς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ στις 18.45 σήμερα.
-Μάθημα ανθρωπιάς από τον Πάμπλο Γκαρσία με τη μικρή Θεοδώρα
Αναλυτικά:
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη θα αναζητήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ στη Βέροια, όμως εκτός γηπέδων πέτυχε μια νίκη ανθρωπιάς με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Χουμπ Στέφενς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Λόρενς, Λάζαρ, Κάτσε, όμως μπορεί να υπολογίζει στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους Γιώργο Τζαβέλλα και Σωτήρη Νίνη, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στην τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Λετονία. Είναι πολύ πιθανό ο Ολλανδός τεχνικός να τους χρησιμοποιήσει και στο αρχικό σχήμα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, θα ταξιδέψει αυθημερόν.

Ο «Δικέφαλος» θα έχει στο πλευρό του τουλάχιστον 3.000 φιλάθλους του, καθώς τα περισσότερα εκ των εισιτηρίων που παρέλαβε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, τα έχει ήδη διαθέσει. 


Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Πάμπλο Γκαρσία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται η 11χρονη Θεοδώρα, που έχει διαγνωστεί με όγκο στο σηκώτι της. «Το χαμόγελο που είδα στο παιδί μου, αυτό που φτάνει μέχρι τ' αυτιά κι αναρωτιέσαι «το ζω;», «είναι αλήθεια;», αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Ελαμπαν τα μάτια της. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω το παιδί μου χαρούμενο, όταν είναι σε ένα περιβάλλον που απαγορεύεται να βγει ακόμα και στον διάδρομο του νοσοκομείου και πρέπει να είναι μέσα στο δωμάτιο. Ψάχναμε τρόπο να ανεβάσουμε την ψυχολογία της», είπε η μητέρα της, Ρία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη