6 Σεπ 2013

Τα ξαδέλφια και τα ....αδέλφια!

Έγραψε πάλι το ρεπορτάζ δέκα με τόνο! Αυτά γίνονται αν έχει μόνο Μελίνα στο τιμόνι η οποία βγάζει μόνο καλούς μαθητές :

Όχι που θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια ο πρώην αναπληρωτής περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης. Ο αδελφός του έκπτωτου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη επιστρέφει στις σχολικές αίθουσες και τη… διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας (την οποία μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από την ελληνική, αν κρίνουμε απο τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δώσει στο παρελθόν, αν και κατείχε υψηλά αξιώματα).
 Ο Διονύσης, να θυμίσουμε, οτι πριν ασχοληθεί με τη δημόσια διοίκηση ήταν εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Αγγλικών στην περιοχή του Διοικητηρίου (Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης) και τώρα που έμεινε …χωρίς δουλειά πήρε την απόφαση να ξαναγυρίσει στο «καθηγητηλίκι».
Μάλιστα φρόντισε να επεκτείνει την επιχείρηση του και στην περιφέρεια… της Θεσσαλονίκης ανοίγοντας παράρτημα του φροντιστηρίου και στην Αγία Παρασκευή.
 Η σχετική διαφήμιση στήθηκε κάτω απο … ξαδέλφια που πουλούν καυσόξυλα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι διερχόμενοι απο το δρόμο Ρυσίου-Αγίας Παρασκευής να κάνουν συνειρμούς για …τα αδέλφια Ψωμιάδη κι να αναρωτιούνται αν κοντά στον Διονύση, αρχίσει τη διδασκαλία …ποντιακών και ο Παναγιώτης!
 Όπως μαθαίνουμε οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς προκείμενου να είναι όλα έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά. Καλορίζικο…

 Μαρ. Βλαχ. -

http://www.karfitsa.gr/2013/09/06/ta-adelfia/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη