27 Σεπ 2013

ΚΑΤΩ ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ , ΖΗΤΩ ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

του Βλάση Γωγούση
Ε ! αϊ σιχτίρ , επί τέλους, « παύθηκε από τη θέση του - άκουσα πριν από λίγο στον ΑΛΦΑ , ..
αξιωματικός της ΕΥΠ γιατι είναι……μακρυνός συγγενής βουλευτού της…..Χρυσής Αυγής » !! -
¨Ένας αυτός κι` ένας ο άλλος, που στη βιβλιοθήκη του βρέθηκε το…. βιβλίο του Αδολφου Χίτλερ- « ο ΑΓΩΝ μου », δύο αδίστακτα τέρατα που θάφθαναν από μόνα τους να …….ανατρέψουν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα !.

Μια απορία έχω , φίλοι αναγνώστες των Xaliων :

Γιατί επί τέλους το κράτος δεν ανακηρύσσει ΠΑΡΑΝΟΜΟ το ελεεινό αυτό κόμμα, όπως έκαναν κάποτε οι πρόγονοί των σημερινών κυβερνώντων με το Κ.Κ.Ε.;;;

Τότε που ο αείμνηστος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, φιλόσοφος, ακαδημαϊκός και πολιτικός πού διετέλεσε δυό φορές πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε για τη Μακρόνησο:

΅Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ !!!

και λίγο αργότερα ο ΓΕΡΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - έλεγε τις παραμονές των εκλογών της 5/3/1950 :


«Ηκούσθησαν φωναί αποδεχόμεναι την νομιμοποίησιν του ΚΚΕ , η διαφωνία μας είναι απόλυτος !.
Ουδέποτε το Έθνος και ο Λαός μας θα ανεγνώριζον την επάνοδον των προδοτών και εγκληματιών εις τους κόλπους του πολιτικού βίου της χώρας,!

Μιλούν για φασισμό, αυτοί που οι πρόγονοί τους στην 10ετία 1945-1955 για ένα «όχι , δεν υπογράφω », καταδικάζαν νεαρά βλαστάρια σε θάνατο που εκτελούντανε « ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ μετά την απόφαση » - έτσι έγραφε η απόφαση του έκτακτου (Ελληνικού, δυστυχώς) Στρατοδικείου.
Αμούστακα παιδιά , που με ένα « ναι, αποκηρύσσω» , αθωώνονταν κι`έσωζαν τη ζωή τους κι` εκείνα γαντζωμένα στα ιδανικά τους – σωστά ή λάθος , δεν έχει σημασία - δεν υπόγράφανε κι` αντίκριζαν το εκτελεστικό απόσπασμα ;

Κι` έρχονται σήμερα οι απόγονοι των τότε κυβερνώντων , κι` αγανακτούν για τους φασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , τώρα θυμούνται τη…Δημοκρατία !

Περίεργος Λαός, σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς, άλλοτε λύκοι, άλλοτε πρόβατα, όπως θέλουν οι λίγοι μας εξουσιάζουν και μείς σαν πρόβατα επί σφαγήν ακολουθούμε !

Συγχίστηκα ,πάλι, βραδυάτικα

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη