6 Σεπ 2013

Το ΄΄φάουλ ΄΄ του Αντιπεριφερειάρχη και η δυσαρέσκεια του Τζίτζι .....

Η επίθεση του αντιπεριφερειάρχη κ.Μωυσιάδη στους βουλευτές της ΝΔ του ν Σερρών δημιουργεί πονοκέφαλο στον περιφεριάρχη κ.Α.Τζιτζικώστα .
Οι χαρακτηρισμός του κ Μωυσιάδη για τους βουλευτές με την φράση ΄΄ δεν έχουν τσίπα ΄΄ άνοιξε εσωκομματικό μέτωπο στο νομό Σερρών. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την ξαφνική και
άνευ λόγου έκρηξή του. .Αισθηση επίσης προκάλεσαν και τα σχόλια του δημοσιογράφου και περιφερειακού συμβούλου κ Μασλαρινού , ο οποίος σχολίασε ΄΄ ειρωνικά΄΄ στο TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ τα ΄΄κατόπιν ενεργειών μου΄΄ αναφερόμενος στους βουλευτές
 Σαν κερασάκι στην τούρτα προστέθηκαν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου των ΄΄Χρυσών παιδιών΄΄.
Ο κ Τζαμπάζης σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του παραπάνω τηλεοπτικού σταθμού ισχυρίσθηκε ότι την καταβολή των αποζημιώσεων πέτυχε ο ίδιος με τηλεφωνική του παρέμβαση . Επικαλέστηκε μάλιστα και την μαρτυρία του περιφερειακού συμβούλου και υπεύθυνου αγροτικής πολιτικής της αντιπεριφέρειας κ Ν.Σφελινιώτη λέγοντας ότι οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις έγινα από το γραφείου του .
 Όπως είναι φυσικό όλα αυτά εκνεύρισαν τον Τζίτζι ο οποίος μετέφερε την δυσαρέσκεια του τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο Ζητήθηκε να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει ένα κοινό πλαίσιο δράσης με την συμμετοχή όλων .
Σημείο αναφοράς είναι και η παντελή απουσία της ΝΟΔΕ η οποία δεν μπορεί πλέον να παρέμβει ούτε καν πυροσβεστικά σε τέτοιου είδους καταστάσεις οι οποίες προκαλούν σύγχυση στους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και δημιουργούν διαλυτικά φαινόμενα.
 Οι ΔΟΒΗΤΕΣ θεωρούν ότι η επίθεση του κ Μωυσιάδη εναντίων των Βουλευτών του νομού είναι το λιγότερο πολιτικά απαράδεκτη .θα έπρεπε με άλλο τρόπο να εκφράσει ο Αντιπεριφερειάχης την τυχόν ΄΄δυσαρέσκεια του΄΄ αλλά σε καμία περίπτωση δημόσια.

http://dovites.blogspot.gr/2013/09/blog-post_509.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη