28 Σεπ 2013

Πρόεδρος Ε.Κ.Α.Β.: δεν θα γίνει καμία υποβάθμιση του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας!

Κατόπιν της ανακοίνωσης των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας (http://taxalia.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8760.html) περί δρομολογημένης υποβάθμισης του παραρτήματος, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:


Στα γενικότερα πλαίσια του εκσυγχρονισμού, αλλά και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας προς τους πολίτες όλης της χώρας, γίνονται συνολικές προτάσεις από ανάλογες επιτροπές. Οι εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας θα πρέπει να γνωρίζουν ,πως όλες οι προτάσεις αφού στοιχειοθετηθούν ανάλογα, στη συνέχεια καταλήγουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο προεδρεύω, προς συζήτηση.

Θα ήθελα λοιπόν, προσωπικά, να καθησυχάσω τους εργαζομένους του παραρτήματος του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας πληροφορώντας τους, πως ποτέ δεν ενέκρινα προτάσεις «ελαφρά τη καρδία» και πόσο μάλλον για παραρτήματα, που αν μη τι άλλο έχουν νευραλγικό ρόλο στην ενδυνάμωση σημαντικών Εθνικών μας περιοχών. Βάσει αυτών ο βασικός σκοπός των τελικών αποφάσεων μου θα είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων, από το Ε.Κ.Α.Β, υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες του νομού Καβάλας.

Επειδή, εντελώς συμπτωματικά, η προαναφερόμενη ανακοίνωση των εργαζομένων με βρίσκει κατά τη διάρκεια περιοδείας μου σε όμορες περιοχές με στόχο την απευθείας καταγραφή αλλά και επίλυση των προβλημάτων των διαφόρων παραρτημάτων και τομέων του Ε.Κ.Α.Β., ήδη τους έχω προσκαλέσει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου να μεταβούν στην Κομοτηνή ώστε να έχουμε απευθείας συζήτηση σχετικά με το θέμα που τους απασχολεί.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να πληροφορήσω άπαντες πως όλες οι ενέργειες μου αλλά και οι αποφάσεις μου ως προέδρου του Ε.Κ.Α.Β., διέπονται από τις αρχές της συνείδησης, της αξιοπρέπειας αλλά και του αισθήματος ευθύνης προς το εθνικό συμφέρον.


Δημήτριος Παπαγιαννίδης

Πρόεδρος Δ.Σ.
Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη