2 Σεπ 2013

Τρικυμία εν κρανίω


1) Από τη μια ο κ. Μπουτάρης δηλώνει φιλελεύθερος προοδευτικός και από την άλλη, ζητά να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις στην πόλη μας ενόψει ΔΕΘ, εξυπηρετώντας έτσι τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζονται από την Κυβέρνηση. 


2) Δηλώνει πρόθυμος να δεχθεί τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας («θα ήμουν χαζός αν δεν ήθελα στήριξη της ΝΔ») και ταυτόχρονα δηλώνει θαυμαστής του  κ. Τσίπρα.

3) Χαρακτηρίζει εμπορικό – οικονομικό γεγονός τη ΔΕΘ και όχι πολιτικό, όταν ανέκαθεν η ΔΕΘ ήταν το κορυφαίο πολιτικό γεγονός της χρονιάς, γιατί σ’ αυτήν ο εκάστοτε Πρωθυπουργός εξήγγειλε την πολιτική της κυβέρνησης.

Ας πάρει ξεκάθαρη θέση ο κ.Μπουτάρης:

1) Έχουν δικαίωμα οι Θεσσαλονικείς, που έχασαν τις δουλειές τους, που έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους, που δεν έχουν περίθαλψη, που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, που στερούνται ακόμη και τη στοιχειώδη τροφή, να διαδηλώσουν τη δίκαιη οργή τους στον Πρωθυπουργό;
      
2) Είναι θαυμαστής του Σαμαρά, του Τσίπρα ή και άλλων;

3) Αφού δεν θεωρεί τη ΔΕΘ πολιτικό γεγονός, τί προετοιμασίες     έκανε και κάνει για τη ΔΕΘ ως Δήμαρχος; Αυτές μίας εμποροπανήγυρις; 

Χρυσούλα Γιαταγάνα

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη