15 Οκτ 2013

8 στους 10 Έλληνες ξοδεύουν λιγότερα για τη θέρμανση

Σύμφωνα με το WWF η ζωή μας γίνεται καλύτερη παρά την κρίση!

Αναφέρει το δελτίο τύπου του WWF:
Το 80% των πολιτών αναγκάζεται πλέον να ξοδεύει λιγότερα χρήματα για την οικιακή θέρμανση και ψύξη, ενώ αναζητάει έξυπνες ιδέες και φτηνές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητάς του. Την ίδια στιγμή και εν μέσω οικονομικής κρίσης, έξι στους δέκα Έλληνες είναι πρόθυμοι να συμμετέχουν σε δράσεις που προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και σε ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Αγαπητό Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση:
Το ότι το 80% των πολιτών αναγκάζεται να ξοδεύει λιγότερα για τη θέρμανσή του δεν είναι θετικό οιωνός. Σημαίνει ότι δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα.

Το ότι το 60% των Ελλήνων είναι πρόθυμοι να συμμετέχουν σε κοινωνικές-εθελοντικές δράσεις συμβαίνει γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν επειδή είναι άνεργοι!

Το σημαντικότερο περιβαλλοντικό πρόβλημα, σύμφωνα με την έρευνα που χρηματοδότησε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση από αυτοκίνητα, τζάκια κλπ. Δεν είδα πουθενά την βιομηχανική ρύπανση. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, γεγονός που μάλλον είναι θετικό για εσάς.

Σύμφωνα με την έρευνα:
Το 90% των Ελλήνων ξοδεύουν λιγότερα χρήματα για προϊόντα ένδυσης-υπόδησης.
Το 71% ξοδεύει λιγότερα για φαγητό.
Το 62% καταναλώνει λιγότερο κρέας.

Ναι... γινόμαστε ένας οικολογικός παράδεισος!

Δείτε το αστείο δελτίο τύπου εδώ και όλα τα γραφήματα της έρευνας εδώ



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη