18 Οκτ 2013

Επαφή Ιωαννίδη με Kινεζική αντιπροσωπεία

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Ιωαννίδης συναντήθηκε με την Πολιτιστική Κινεζική Ομάδα, που πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Τα μέλη της ξένης αντιπροσωπείας εξέφρασαν έντονη επιθυμία να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς Έλληνες Βουλευτές που διέπρεψαν στο παρελθόν ως αθλητικές προσωπικότητες.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό περιβάλλον και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό γενικότερα αλλά και στην υφιστάμενη συνεργασία των δύο χωρών στους συγκεκριμένους τομείς.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σπουδαίο αθλητικό παρελθόν του κ. Ιωαννίδη επέδειξε ο κ. Dingrui Liu, αντιπρόεδρος της κινεζικής ένωσης αθλητικών φωτογράφων και πολλές φορές βραβευμένος για τις εικόνες που έχει αποτυπώσει με το φακό του οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε δεκάδες περιοδικά και εφημερίδες.
Ο κ. Dingrui Liu μετέφερε στον κ. Ιωαννίδη το σεβασμό που τρέφουν οι συμπατριώτες του για την πατρίδα μας και του εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο «βλέπουν» την Ελλάδα και την ανεκτίμητη συμβολή της στον παγκόσμιο Πολιτισμό και Αθλητισμό.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν στην επόμενη συνάντηση να εξηγηθεί από την ελληνική πλευρά, αυτή τη φορά, το πώς οι Έλληνες «θεωρούμε» και εκτιμούμε τον κινεζικό λαό και τον αρχαίο πολιτισμό του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη