13 Οκτ 2013

Διπλοθεσίτης ο Σίμος Δανιηλίδης;

 Νέα καταγγελία του Δημήτρη Ζιγκερίδη. "Όταν ο κόσμος υπέφερε , αυτός έπαιρνε διπλούς μισθούς" αναφέρει στη νέα του ανακοίνωση.





Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:
Οι απαντήσεις και η παρουσίαση στοιχείων που περιμέναμε δεν ήρθαν από το δήμαρχο (φωτό) σχετικά με το εάν εισέπραττε επί σειρά ετών διπλό μισθό από το ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ . ΡΩΤΟΥΜΕ καθαρά πόσους διπλούς μισθούς πήρατε κύριε δήμαρχε και για πόσα συναπτά έτη και πόσο επιβαρύνατε το κρατικό προϋπολογισμό , μέχρι το έτος το 2010 δηλαδή όταν πλέον καταργήθηκε οριστικά η διπλοθεσία με το Καλλικράτη και το Ν.3852/2010; 
Καλούμε το Δήμαρχο να μας πληροφορήσει αναλυτικά όλες τις πηγές εσόδων που είχε .Δεν μπορεί από την μια να εμφανίζεται το λαϊκό παιδί, ο Ρομπέν των δασών και από την άλλη να είναι στο πίνακα με τους πλουσιότερους Δημάρχους της χώρας μας.. Ήδη ζητήσαμε διερεύνηση της υπόθεσης της διπλοθεσίας, αφού από το ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ δεν μας έχουν δοθεί ακόμη , τα παρακάτω αιτηθέντα στοιχεία:
1) Μέσω ποιας διαδικασίας προσελήφθη και πότε ,με ποια σχέση και με ποια ειδικότητα. 
2) Με ποιες διαδικασίες προήχθη σε Διοικητικό και Οικονομικό Διευθυντή του Κέντρου Ψυχικής υγιεινής Θεσσαλονίκης.
3) Μέχρι πότε αμειβόταν από το Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης, και ποια ποσά έλαβε για όλα τα έτη μέσω των μισθοδοσιών του.
4) Πότε σταμάτησε να εργάζεται ,γιατί όπως φαίνεται σε βιογραφικό του, το οποίο είχε δοθεί στην ΤΕΔΚΘ είχε σταματήσει να εργάζεται πριν 2002 , αφού το βιογραφικό δόθηκε λίγο μετά την εκλογή του ως Δήμαρχος Συκεών 2002 και εάν είχε σταματήσει πως ελάμβανε την μισθοδοσία του , υπήρχε διάταξη που έλεγε ότι δεν δουλεύουν και πληρώνονται.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη