23 Οκτ 2013

«Παρακαλώ να με τιμήσετε, διότι είμαι και πολύ χαλβάς»

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

[Εικοστή έκτη ημέρα από την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της μήνυσης της ΧΑ για την τρύπα στα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ (βλ. και ...
http://taxalia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7741.html) και δέκατη όγδοη από τη δημοσιοποίηση της φήμης ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των βουλευτών της αντιπολίτευσης. Κανένα παπαγαλάκι δεν με ενημέρωσε για το αν κινήθηκε κάποια διαδικασία διερεύνησης των καταγγελλομένων. Τί συνέβη; Δεν τηλεφωνούν πλέον οι παπαγάλοι στους Εισαγγελείς;].

«Πρέπει οι εταίροι μας να τιμήσουν τον ελληνικό λαό για τις θυσίες που έχει υποστεί» εδήλωσε ο Dilligher της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Δεν μας εξήγησε ποτέ, βεβαίως, για ποιο λόγο έχουμε υποστεί αυτές τις θυσίες και εξ αιτίας τίνος. Τα σκάνδαλα και οι ρεμούλες σκάνε καθημερινώς και αυτός παρακαλάει τους δανειστές να μας τιμήσουν. Άσε που ο ίδιος είναι πρωταγωνιστής πλείστων όσων σκανδάλων και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Μου θύμισε την από 27.06.2012 επιστολή του Σαμαρά που έστειλε στη Σύνοδο Κορυφής δια του courier Καρόλου:
«Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.
Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων. Βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα για πέμπτο συνεχές έτος. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλισθεί, επίσης, η επίτευξη όλων των στόχων.»
Ουδένα στόχο έχει πετύχει, βεβαίως, αφού έκανε τη μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα μέσα σε ένα μήνα. Από τα 18 σημεία διαπραγμάτευσης στα 4 με την ιδιοκτησία του Μνημονίου στην πλάτη.
Και έρχονται τα νέα μέτρα που είναι παλιά ως ψηφισμένα προ πολλού, εξ αφορμής των οποίων άκουσα πολλούς, του Βύρωνος συμπεριλαμβανομένου, να μας λένε ότι όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί ισοδυναμούν με κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων. Τί λες ρε μεγάλε! Εγώ ο μαλάκας τα έγραφα αυτά από τον Αύγουστο του 2011 και δεν είμαι μάγος http://taxalia.blogspot.gr/2011/08/blog-post_2976.html
Τον Δεκέμβριο του 2012 έγραφα ότι πρέπει να επιστρέψουμε στη δραχμή και δέχθηκα επιθέσεις από πολλούς σχολιαστές http://taxalia.blogspot.gr/2012/12/plan-clan-aaaa.html, ή http://taxalia.blogspot.gr/2012/12/2_13.html. Πριν από μένα τα είχαν πει βέβαια Αλαβάνος, Καζάκης, Κατσανέβας και άλλοι πολλοί που όλο και κάτι περισσότερο ξέρουν από μένα. Τώρα ανακαλύπτουν και άλλοι την ανάγκη επιστροφής στη δραχμή. Τώρα που δεν υπάρχει πια άλλο λίπος, αφού φτάσαμε στο έσχατο σημείο ένδειας και ευτέλειας που καθιστούν το εγχείρημα ακόμη πιο δύσκολο. Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά.

Και γι’ αυτό το κατόρθωμά μας πρέπει να τιμηθούμε λέει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Ασφαλώς και θα πρέπει να τιμηθούμε, αφού ως μαλάκες που είμαστε εκλέξαμε αυτούς τους προδότες, τα μίσθαρνα όργανα των ξένων και ντόπιων εκδοτοεργολάβων για να συνεχίσουν να μας δουλεύουν και να κάνουν business με τους εργολάβους έναντι ικανότατης μίζας, την οποία χρεώνουν πάντοτε σ’ εμάς.

Σωτήριος Καλαμίτσης

Φίλος του γιατρού Γωγούση


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη